2821
2789
عنوان

کلاهبرداری

206 بازدید | 18 پست

بچه ها یه کانال توی ایتا 

اول گفت فلان لباس را موجود دارم ۲۸۹ تومن پول واریز کردم به کارتش بعد گفت موجود نیست جنس دیگه انتخاب کنید گفتم والا خودتون گفتید موجوده جواب نداد 

یه لباس دیگه انتخاب کردم بازم جواب نداده و الان دیدم برام کانالش را نمیاره با یه گوشی دیگه پیام دادم اولش کانالش برام با اون شماره میومد باز بعد چند لحظه اونم پرید الآن چیکار کنم؟شکایت کنم فایده داره؟

یه قسمت گزارش کانال داره اونجا گزارش بده

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه وای

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

عزیزم چند برابر همین پول رو باید بدی برای شکایت 

خدا نگذره از اینا 

از این به بعد از اطرافیانت پیج مطمئن سراغ کن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

خاستی بری اینستا.

ایتا هم شد چی 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

داشت یکی از فامیل ها ازش خرید کرده بود 

عه واسه فامیلتون اومد جنس؟

مطمئنی فامیلتون درست گفته؟پس چرا واسه شما اینطوری شد؟

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
عه واسه فامیلتون اومد جنس؟ مطمئنی فامیلتون درست گفته؟پس چرا واسه شما اینطوری شد؟

ارررره دیدم جنسش هم خوب بود 

اون هم تعجب کرده که چرا اینجور شده و جواب نمیدند