2777
2789
عنوان

خدا ....

132 بازدید | 11 پست

به نظر شما خدا تو زندگی ما دخالت داره ؟؟ یعنی کمکی میکنه ؟؟ 

خیلی سوال برام پیش اومده که چجوری اون آدم خلافکار و دزد همیشه سالم و بدن هیچ دردسری به گناهای خودش ادامه میده ولی آدمای خوب و پاک بیشترشون یا مریضن یا سرطان دارن یا هزار تا درد و مشکل دیگه .

یا مثلا چجوری خدا سرطان میکنه دچار مادری که هنوز بچش نوزاده و نیاز به محبت داره ؟؟ 

یه نفر آشنا داریم که آدم بسیار خوب و مهریان و فوق العاده شریف که سرطان معده گرفت ولی آدم بد هم دیدم که الان ۹۰ سالشه و هنوز سالمه سالمه

و هزارتا مثال دیگه که خودتون میدونید 

واقعا چجوریه ؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه هم اینجوری نیست

من آدم خوب دیدم سالها عمر باعزت داشته بدون بیماری و مشکل مالی زندگی کرده 

آدم بد و ظالم هم دیدم که جوون مرگ شدن مریض شدن

در کل هم اگه اینجوری که شما میگی باشه که بعضی وقتا هم واقعا هست همینی که شما میگی حکمت خداست دیگه به بعضی ها فرصت گناه بیشتر میده

بعضی هارو گرفتار میکنه کفاره گناهشون باشه که اون دنیا آسوده باشن

و موارد اینچنینی

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤