سلام من ۱۵سالمه وقتی هفت سالم بود مامانمو از دست دادم و فرزند آخرم چهارمین فرزند بابا سر هر چی کتکم میزنه موهامو میکشه بهم سیلی میزنه اول معتاد بود و تریاک مصرف میکرد اما الان دو ساله ترک کرده سر هر چی کتکم میزنه😭 دعوام میکنه خیلی خیلی اخلاقش گنده دقیقا پارسال روز دختر کتکم زد سر یه چیز مسخره امروز نامادریم حموم بود بعد پمپ هم روشن بود صدای زنگ اومد تند تند زنگ میزد رفتم درو باز کردم گفت چرا هر چقدر زنگ میزنم جواب نمیدید منم گفتم صدای پمپ زیاد بود بعدش گفت این چه وضعیه بهم سیلی زد سرم خورد به در 😭 منم بدو بدو رفتم دم در حموم نشستم طبقه بالا تا اون بره یا حداقل با نامادریم برم پایین وقتی اومدیم پایین نبودش رفته بود منم سریع به داداشم زنگ زدم گفتم چیشدع اونم گفت میام دو سه روز دیگه خونشون شماله بعدش ی ساعت پیش اومدش بازم گرفت منو زد جوری موهامو میکشید که گریم در اومد مشت میزذ بهم مرتیکه روانی برگشته بهم میگه چرا صورتتو با ژیلت میزنی 😭 آخه چرا اینجوری میکنه من به جز مامانم و خواهر برادرام که اینجا نیستم دیگه هیشکی و ندارم آخه چجوری دلش میاد😭 تروخدا بگید چیکار کنم دارم میترسم میترسم دلم میخواد خودکشی کنم بمیرم به خدا دیگه توان ندارم مدرسم چی میشه خدایاااا ترو قرآن یه چیزی بگید تنها جایی که میتونم کمک بخوام اینجاست ترو خدا😭
تخصیر نامادریت،نیست؟؟رفتار اون باهات چطوره؟؟اگه خوبه بگو با بابات حرف بزنه
افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب: اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو مینویسم💕
در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد! من رویایی دارم از جنس بیداری'''رویایتسکین این درد تکراری...🙂_💫درونگرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :))