رل_نی_نی_یارررر مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1945 عنوان بچه ها این وسواسه؟ 94 بازدید | 10 پست وقتی بیرون میرم فکر میکنم همه توجهشون رو منه اگه ماسک نزنم فکر میکنم مسخرم میکنناگه تو خیابون صدا خنده بیاد همش فکر میکنم به من میخندن🤦♀️چیکار کنم دیگه از این فکرا نکنم؟راه حلی چیزی دارین؟ 1402/01/24 | 21:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسمم_ماجان_میذارم عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 26251 وسواس نیستاعتماد به نفست داغونه لابد "هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ملیکا۱۳۹۷ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 1262 چقدر وسواس زیاد شده ،فک کنم به خاطر این غذاها وروغن های بی خاصیت وجو غمگین جامعه هستش
رل_نی_نی_یارررر مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1945 منم همیشه ماسک میزنم به تو نمیگن چرا ماسک میزنی؟من همش بم میگن چرا ماسک میزنی کرونا که دیگه نیست
ملودی_سکوت8 عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 245 وسواس نیست عزیز من زمین بابهار زنده میشود من باتو مهربان ترینم... «قلب، خاک خوبی دارد، دربرابر هر دانه که درآن بنشانی،هزار دانه پس می دهداگرذره یی نفرت کاشتی، خروارهانفرت دروخواهی کرد. واگر دانه یی ازمحبت نشاندی خرمن هابرخواهی داشت...» نادر ابراهیمی_ابن مشغله. ۵تیر۱۴۰۲>>>>
ملودی_سکوت8 عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 245 پس چیه؟ اعتماد به نفس نداری و خودتو نپذیرفتیفک میگنی باید بی نقص باشی تا بتونی تواین جامعه زندگی کنیالبته اطرافیان هم تأثیر دارن،طرحواره ی ذهنتو اصلاح کناصلا بذار مسخره کنن، راحتی خودت برات مهم باشه فقطقرار نیست همه مثل هم باشن، پس برای خودت زندگی کن🌱 زمین بابهار زنده میشود من باتو مهربان ترینم... «قلب، خاک خوبی دارد، دربرابر هر دانه که درآن بنشانی،هزار دانه پس می دهداگرذره یی نفرت کاشتی، خروارهانفرت دروخواهی کرد. واگر دانه یی ازمحبت نشاندی خرمن هابرخواهی داشت...» نادر ابراهیمی_ابن مشغله. ۵تیر۱۴۰۲>>>>
رل_نی_نی_یارررر مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1945 اعتماد به نفس نداری و خودتو نپذیرفتی فک میگنی باید بی نقص باشی تا بتونی تواین جامعه زندگی کن ... هرچی میخوام بی اهیت باشم نسبت به حرفای بقیه نمیشه😪
دخترک_مو_فرفری عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 5771 به تو نمیگن چرا ماسک میزنی؟ من همش بم میگن چرا ماسک میزنی کرونا که دیگه نیست چرااااامیگم اعتماد به نفس ندارم
رل_نی_نی_یارررر مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1945 چرااااا میگم اعتماد به نفس ندارم مطمئنم تو بدتر از من نیستی که ماسک میزنی