همیشه باخودم حس میکنم خدا یه جورخاصی حواسش بهم هست وهواموداره یعنی یه سری اتفاقا افتاده واسم که به این باوررسیدم من جمله همین امشب که برای زیارت رفتیم یه جا خارج ازشهرمون بعداونجا جادشو دارن درست میکنن واسه رفتنی هوا روشنا بود ولی برگشتنی خیلی تاریک ویه مقدارجاهم بابد خلاف میرفتیم همه جاتاریک بود حتی یه چراغم روشن نبود منم بیشتر ترسم واسه همون جایی بود که باید خلاف میرفتم حتی یه ماشین هم توجاده نبود همینطور که ترس من داشت بیشتر میشد یه ماشین ازیه جاده دیگه اومد وافتاد جلوی من منم پشت سرش میرفتم تارسیدیم به اونجا خلافه که اگراون ماشین نبود من میوفتادم تویه جاده دیگه ومیرفتم یه شهردیگه ماشینه ایستاد منم رفتم کنارش وپرسیدم فلان شهرازکجا برم که بهم گفت پشت سرمن بیا ومنم پست سرش رفتم یه جارو دور زد وافتادیم توجاده خلاف اون جلو ومن پشت سرش رفتم تادیگه ازخلافی دراومدیم افتادیم توجاده اصلی ودیگه خطر رفع شد .خدارو شکرکردم که اون ماشینو رسوند اگه اون نبود من یا میرفتم یه شهردیگه یا اینکه واقعا نمیفهمیدم بایدازکجا دوربزنم وبرم . به نظرتون من توهمی هستم که خداهوامو داره؟ البته اطرافیانم هم بهم میگن توشانس داری یامهره مارداری
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من که خدا بد جور هوامو داره گاهی میگم من که آدم خوبی نیستم چرا خدا مراقبمه !!! وقتی یکم فک میکنم میبینم دعاهای مادرم هستش که خدا بهم نظر داره و مراقبمه
خدا به شما هم نظر داره و حتما یکی سفارشتون رو بهش کرده.
اقا هستم...آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند مجرد باشند! عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️