2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدرت جذب عالیه ولی باید عمل کنی تا نتیجه بگیری

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

ببین جذب و نمیدونم هیچ وقتم امتحان نکردم ولی امروز ی اتفاق جالب برام افتاد 

از ی مدرسه ای خیلی خوشم میومد و همیشه میگفتم ک میرم تو اون مدرسه به همه میگفتم ها میگفتم عاشق اسم این مدرسم و امروز دقیقن اسم همون مدرسه رو دادن دستم 🥺

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

میخام ی حرکتی بزنم ولی نمیدونم درست پیش میره یا نه 

سابلیمینال درست میکنم میزارم قاطی اهنگای ماشینمون ک مامان و بابام اخلاقشون اوکی بشه بدون اینکه خودشون خبر داشته باشن 

نتیجه میده؟؟؟

با یکی ک توی کار سابه حرف زدم میگفتش ک اره نتیجه میده 

منم ی زمان اینطوری فکر میکردم، اشتباه میکنی 

بخدا همینه به هرچی فک کردم و امیدوار بودم و گفتم اخرشه اما یه چیزی خورده تو سرم و نشستم سر جام دیگه به چیزای خوب فک نمیکنم😢

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
تبریک میگم عزیزم تا باشه از این اتفاقای خوب برا همه‌مون♡♡

هنوز مونده به خدم قول دادم قبولی تو اون مدرسه رو بگیرم و از ذوق گریه کنم هیچی قشنگتر از اون لحضع ای نی ک اشک شوق میریزی 🥺

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
بخدا همینه به هرچی فک کردم و امیدوار بودم و گفتم اخرشه اما یه چیزی خورده تو سرم و نشستم سر جام دیگه ...

تلاش کن با ی بار زمین خوردن ناامید نشو 

خب الان تو باور داری که به هر چی فکر میکنی برعکس اتفاق میفته  پس جذبش میکنی

هنوز مونده به خدم قول دادم قبولی تو اون مدرسه رو بگیرم و از ذوق گریه کنم هیچی قشنگتر از اون لحضع ای ...

منم تیزهوشان قبول شدم اصن یه حالی داشت ک نگو ثانیه به ثانیه اش رو یادمه  

رفتم تو سایتش کدملیم رو زدم اسمم اومد کلیک کردم روش دیدم نوشته  ( پذیرفته شد مدرسه فرزانگان ) باور کن نزدیک هزار بار این جمله رو پشت سر هم خوندم درحالی ک داشتم گریه میکردگ

تلاش کن با ی بار زمین خوردن ناامید نشو  خب الان تو باور داری که به هر چی فکر میکنی برعکس اتفاق ...

یه بار؟ تو میدونی من چقد بدبختی کشیدم و هربار گفتم تموم میشه با تمام قلبم ایمان داشتم ولی یه مشکل دیگه شروع شده. واقعا دیگه مغزم سمت اتفاق خوب نمیتونه بره😭😭😭

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗