mrjnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 81 عنوان قانون تسلا 217 بازدید | 8 پست چند نفر از قانون تسلا یا ۳۶۹ جواب گرفتن؟واقعیت داره؟ 1402/01/24 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftmbano عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5395 انجام دادی؟ نه منم توی یه سری پیجای اینستا دیده بودم که کد میدن و باید تکرار کنن، ولی نمیدونستم اسمش قانون تسلاست، و امیدوارم تو این تاپیک اطلاعات بگیریم از دوستانی که تجربه دارن
mrjnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 81 نه منم توی یه سری پیجای اینستا دیده بودم که کد میدن و باید تکرار کنن، ولی نمیدونستم اسمش قانون تسلاس ... من خودم قبلا ۱ بار انجام دادم و نتیجه داد وخیلی زود نتیجه اش رو هم از دست داد اما یک قسمتش رو یادم نمیاد 😑چون واقعا نیاز دارم بهش
ftmbano عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5395 من خودم قبلا ۱ بار انجام دادم و نتیجه داد وخیلی زود نتیجه اش رو هم از دست داد اما یک قسمتش رو یادم ن ... چجوری انجام میدین؟ کد میگیرین؟ خواستتون چی بود؟
mrjnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 81 چجوری انجام میدین؟ کد میگیرین؟ خواستتون چی بود؟ تو ی برگه ۹ بار عدد ۳۶۹ می نوشتمو خواسته ام رو با تاریخ می نوشتم که بهش رسیدم۶ بار پایینش خداروشکر میکردم زیر بالشتم میزاشتم تا فردا که بیدار میشدم میخوندم از روشفقط یادم نمیاد وقتی که مینوشتمش از روش میخوندمش یا نه
mrjnnn مدیر استارتر عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 81 چجوری انجام میدین؟ کد میگیرین؟ خواستتون چی بود؟ خداشته ام برگشت دوست پسرم بود که بهم خیانت کرد بودمادرش بهم داده بود این روش رو ولی متاسفانه اون چت هارو پاک کردم😕
ftmbano عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 5395 تو ی برگه ۹ بار عدد ۳۶۹ می نوشتم و خواسته ام رو با تاریخ می نوشتم که بهش رسیدم ۶ بار پایینش خداروش ... یه پیجی هست توی اینستا، suzan_barjesteh شاید جواب سوالتون رو بگیرید