2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم در واقع بهتره که رپی صورت بزنی چون اگه کانسیلر رو روی کرمپودر بزنی سنگین میشه دور چشم هم پر از چروک های ریز و درشته توی هر سنی که باشی دپر چشم رو خسته و چروکیده نشون میده، حتیی به نظر من بهتر اینه که با پودر کمی خشک کنی کرمپودر رو

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

میشه من میزنم نچرال تره اتفاقا زیر چشم و بعضی جاهای صورت که جای جوش باشه تیرگی باشه میزنم عالی میشه البته کانسیلرم عالیه پوشش دهیش از کرم زیاد که تو صورت سه کیلو یه چیزی چسبیده خوشم نمیاد وای خودشم تو تابستون که داغون میکنه صورت خانوما رو 

صدف بیوتی یه سری داشت آرایش دانشجویی آموزش میداد اول مرطوب کننده زد بعد ضدآفتاب بعد لکه ها و زیر چشاشو کانسیلر زد

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
صدف بیوتی یه سری داشت آرایش دانشجویی آموزش میداد اول مرطوب کننده زد بعد ضدآفتاب بعد لکه ها و زیر چشا ...

دقیقا من همین کارو میکنم تقریبا تازه ضد آفتاب هم نمیزنم