2777
عنوان

دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 28 پست
جات سبز باشه  به حق این شبای عزیز خدایا التماست میکنم  همه مردم کشورم همینقد سیر شن  ...

خداوندا به حق این شب های عزیز هرمی هر مشکلی داره هر جوان دم بخت رو بختش رو باز کن الهی هر کی بچه دار نمیشه دامنش رو سبز کن من از خداوند هیچی نمی‌خوام فقدر سلامتی خانوادم الهی سایه شوهرم بالای سر بچه هام بمونه 

نوش جانت منم بعد از ده روز سالاد با سس زیاد و زرشک پلو خوردم عصر هم ۵ قاشق ماست خوردم الان عذاب وجدا ...

این عذاب وجدانش بده 

نوشابه رژیمی بخور حداقل😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا درد همه مردم همین قدر باشه🤲🤲🤲🤲🤲

الهی آمین😍فدات بشم قلب 

از دعای خوبتم ممنون

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خداوندا به حق این شب های عزیز هرمی هر مشکلی داره هر جوان دم بخت رو بختش رو باز کن الهی هر کی بچه دار ...

الهی آمین 

انشالله 

ب حق این ماه عزیز 

چنان روزگارت خوش بشه ک اشک چشمت از سر شوقت باشه قلب 

انشالله گره های زندگیت باا ی نظر باز بشه و خوشبختیت و موفقیتت روز افزون باشه خانوادت بزرگ و پر افتخار و سلامت باشن قلب

نوشابه نخوردم که زیاد نبود بخاطر این که نذری بود چرب بود سالاد هم کن نگم

برا همین میگم ی نوشابه رژیمی بخورر حداقل بگی غذای رژیمی خورددی برا عذاب وجدانت

الهی آمین  انشالله  ب حق این ماه عزیز  چنان روزگارت خوش بشه ک اشک چشمت از سر شوقت ...

فدات عزیزم امید وارم تو این شب عزیز عزیزم هر مرادی داری از خداوند بگیری عزیزم منم فراموش کن

هرکی این تاپیک و میبینه برای مردم کشورمون دعا کنه برا اونایی ک نگران نون شب بچشونن 

اون بچه ای ک الان دلش بستنی خنک میخواد 

دلش آش میخواد. 

یا هرچی 

تروخدا دعا کنین 

در حد توانتون کمک کنین 

شاید دیگه کسی وقتی دلش ی چی میخواد چشش ب در خشک نشه 

فدات عزیزم امید وارم تو این شب عزیز عزیزم هر مرادی داری از خداوند بگیری عزیزم منم فراموش کن

ب روی جفت چشام 

مرسی قلبم مرسی از دعای عزیزت🌹

هرکی این تاپیک و میبینه برای مردم کشورمون دعا کنه برا اونایی ک نگران نون شب بچشونن  اون بچه ای ...

بذار یه چیزی رو بهت بگم من چندماه پیش شوهرم افتاد پاس شکست از کارش هم جلوتر اخراج شده بود دقیقن روز عید من اصلا ناامید نمی‌شدم آقا چهار ماه رو جا بود نمیتونست تکونی بخوره پدرشوعرم هم پنپرز هست خودم نگهداریش میکردم همیشه میگفتم خدایا شکرت بدتر نشد  همیشه خونمون مهمان بود جاریم همیشه می‌گفت تو که شوهرت کار نمیکنه از کجا میاری خدا شاهده یخچالم هیچ وقت خالی نمیشد اتفاقن پول قسط هم میدادم عجیب پولمون خیر داشت خداراشکر خوب شد شوهرم بعد از یک ماه دوباره برگشت سر کارش الهی شکرت تا سه ماه اول یه خورده ساختمون بود اما من میگفتم میگذره خداراشکر گذشت آدم تو هیچ شرایطی نباید ما امید بشه همیشه خواهر شوهر هام میگن تو خیلی شکر گذاری میکنی

بذار یه چیزی رو بهت بگم من چندماه پیش شوهرم افتاد پاس شکست از کارش هم جلوتر اخراج شده بود دقیقن روز ...

عزیز دلم ان شالله روزگارت پر روزی باشه 

تو بنده خوب خدایی 

خدا مزد شکر گذاریت و میده

خدا خفت نکنه فکر کردم خدای نکرده از غصه داری میترکین.انشالله همتون از دلخوشی و خوردن نخود و لوبیا بترکین .  

انتقام از دشمن عاجز به نیکی میکشم ، میکنم سرسبز خاری را که در راه من است.
خدا خفت نکنه فکر کردم خدای نکرده از غصه داری میترکین.انشالله همتون از دلخوشی و خوردن نخود و لوبیا بت ...

ایشالله🥰😍😍😍😍

نظر از عنوان جذب کامنتر بود😂