2777
2789
عنوان

مشکی کردن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 23 پست
من یبار کردم کل شقیقم بعد اون ماجرا سفید شد  رنگ تیره همون اسیبی رو ب مو میرسونه ک دکلره میرسو ...

اها منم شنیده بودم

من چون موهام زود سفید شد(21سالمه😐)میذاشتم بعد گفتن نذار بدتر میشه

تیکر بارداری نیست
مشکی فقط پرکلاغی هست درسته؟

بله 

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه تیکه از موهامه 

میدونم الان ک اون رنگیه و بهت گفتن بهتون نمیاد رفته رو مخت، بزار قربونت ک اذیتت نکنه، 40 دیقه ای هم میگیره رنگش فقط مراقبش باش نماله ب پوستت پیشونیتو با وازلین چرب کن اول

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

میدونم الان ک اون رنگیه و بهت گفتن بهتون نمیاد رفته رو مخت، بزار قربونت ک اذیتت نکنه، 40 دیقه ای هم ...

مرسی عزیزم رو موهای مشکی خودم بره که رنگ عوض نمیکنه؟

من ۲سال پیش پر کلاغی کردم کلی طول کشید تا رنگش بره آرایشگران غر میزدن این چه رنگیه کردی

من اخه رفتم قهوه ای تیره تیره گرفتم زدم اصلا فایده نداشت بازم روشن موند خودم نمیخواستم مشکیش کنم

مرسی عزیزم رو موهای مشکی خودم بره که رنگ عوض نمیکنه؟

خو ببین بالاخره مشکی موهای خودت طبیعی تر از اون رنگیه ک میزاری بعدشم امکانس هست بعد از چند بار شستن ی کوچولو روشن تر بشه اما خو دیگ مشکیه و مث الان قهوه ای نیست باید همینجوری تحمل کنی و روش حساس نباشی تا بلند شه و ریشه ت در بیاد

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792