میدونم الان ک اون رنگیه و بهت گفتن بهتون نمیاد رفته رو مخت، بزار قربونت ک اذیتت نکنه، 40 دیقه ای هم میگیره رنگش فقط مراقبش باش نماله ب پوستت پیشونیتو با وازلین چرب کن اول
1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم
مرسی عزیزم رو موهای مشکی خودم بره که رنگ عوض نمیکنه؟
خو ببین بالاخره مشکی موهای خودت طبیعی تر از اون رنگیه ک میزاری بعدشم امکانس هست بعد از چند بار شستن ی کوچولو روشن تر بشه اما خو دیگ مشکیه و مث الان قهوه ای نیست باید همینجوری تحمل کنی و روش حساس نباشی تا بلند شه و ریشه ت در بیاد
1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم