2821
2789
عنوان

وسواس فکری

1053 بازدید | 64 پست

سلام من وسواس فکری گرفتم دارم دیوونه میشم خودم عاشق نامزدمم میمیرم براش جونم  درمیره براش بخدا خیلی خیلی عاشقشم دوستشو کلا ندیدم میاد جلو چشمم همش بخدا ن از روی علاقه ن چیزی فقط انگار یکی تو مغزمه  میاره جلو چشمم کل زندگیمو مختل کرده حوصله هیچیو ندارم انقد گریه کردم این روزا که حوصله هیج کاریو ندارم بخدا ن علاقه دارم ن چیزی من فقط و فقط عاشق نامزدمم انگار یکی تو مغزم میاره جلو چشمم بعد بغض و گریع میکنم چیکار کنم این وسواس فکری من حل بشه 

دارم دیوونه میشم خیلی سخته😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینا افکار شیطانیه

سعی کن روش حساس نشی، میخواد ذهنتو درگیر کنه و افسرده بشی

منم از وقتی ازدواج کردم همیشه خواب میبینم یه نفر آدم جذاب و خوشتیپ منو از شوهرم جدا میکنه

این شیطانه نمیخواد آدما با خيال راحت زندگی کنن

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
اول اینکه بگم بخاطر اینکه اون شخص میاد جلو چشمت احساس گناه نکن براز همه پیش میاد 

عزیزم توام تا حالا مثله من شدی؟بخدا دارم دیوونه میشم توروخدا راهکار بدین یه عمر دعاتون میکنم

برو‌مشاوره‌ بعد به تشخیص ایشون اگه نیازربه روانپزشک باشه ارجاع میده

منم تو شرایط شمام دارو مصرف میکنم 

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

اینا افکار شیطانیه سعی کن روش حساس نشی، میخواد ذهنتو درگیر کنه و افسرده بشی منم از وقتی ازدواج کرد ...

وای خواهر چیکار کنم من انقد منو نامزدم عاشق همیم همه اشناها به عشق بینمون حسودی میکردن اخر من این بلا سرم اومد😭😭😭😭

وای خواهر چیکار کنم من انقد منو نامزدم عاشق همیم همه اشناها به عشق بینمون حسودی میکردن اخر من این بل ...

عزیزم انقد نگران نباش

این فکرا به ذهن همه خطور میکنه

شیطان به هر طریقی دنبال وسوسه ست

تو اون لحظه فقط لعنت به شیطون بفرست و پناه به خدا ببر

خدا مهربونه

چطور ندیدی ولی میاد جلو چشمت شاید بخاطر اینکه نامزدت از محاسن دوستش زیاد تعریف کرده  بنظرت دو ...

ن والا ن اصلا تعریف نکرده فقط عکسشو تو پزوف دیدم جای برادری من خیلی عاشق نامزدمم خیلی هرچی بگم کم گفتم دست خودم نیس که اصلا مغزم اینکارو میکنه اصلا دست خودم نیس خیلی بده

عزیزم انقد نگران نباش این فکرا به ذهن همه خطور میکنه شیطان به هر طریقی دنبال وسوسه ست تو اون لحظه ...

😭😭😭😭فداتشم دعا کن خوب شم زندگیم مختل شده فقط گریع میکنم

😭😭😭😭فداتشم دعا کن خوب شم زندگیم مختل شده فقط گریع میکنم

چشم عزیزم

ببین تو با خودت اینجوری کنی یعنی شیطان موفق شده

نکن دختر