کایلین مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 4106 عنوان من چمه؟ 54 بازدید | 6 پست چرا تحمل حرف زدن با هیچکی رو ندارم؟کلا هرکی میاد جلو چه حضوری چه مجازی بعد از چند جمله حرف زدن دیگه نمیخوام ادامه بدم و جواب پیام و زنگ و اینا رو نمیدمنرمالم؟اصلنم فرقی نداره موقعیت طرف چطور باشه از هرکی یه ایرادی میگیرم /= 1402/01/24 | 18:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
otherlife عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 368 میدونم چیکار کنم بنظرت؟ سعی کن اگه شرایط اولیه مد نظرتو داره ی کم ب خودت و خودش فرصت بدی این شاخه اون شاخه نکن
کایلین مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 4106 سعی کن اگه شرایط اولیه مد نظرتو داره ی کم ب خودت و خودش فرصت بدی این شاخه اون شاخه نکن آخه کلا ویژن روشنی ندارمشرایطی ک خودم دارم نسبتا اوکیه کیس های هم که میان نرمالن به نسبت ولی خب هیچکدوم به دلم نمی شینن اصلا
کایلین مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 4106 چند سالته شاید از نظر روحی آمادگی پذیرش رابطه رو نداری نمیدونم شاید دلم میخواد یکی کنارم باشه دلم میخواد دوست داشته بشم و کسی رو دوست داشته باشمولی انگار خستم از شناخت آدما حوصله این پروسه آشنایی رو ندارمتقریبا ۲۱