2777
2789
عنوان

بچه به نظراتتون نیاز دارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 42 پست
نفهمیدم؟ من چرا گیراییم کم شده

گفتی خوب نیست

گفتم دلیلت چیه که می گی خوب نیست؟

افتاد 😂😉😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری تونستی تمومش کنی خوشبحالت🥲

راحت بود 

ولی خودش برگشت ولی محل بهش ندادم

جایگرینش چیزای مفیدی را کردم

مثه کتاب خوندن ورزش و کلاس موسیقی و خیلی چیزای مفید دیگه 

چون رابطه اوایل نه سود داشت نه ضرر ولی بیشتر پیش میرفت ضرر داشت برا همین تموم کردم و واقعا حالم خوبه

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer
اصلش اینه که هر وقت دلت تنگ شد سریع بری ببینیش اینجوری بده

اینجوری هیجانش بیشتره بعد که به وصال برسن بیشتر قدر میدونن 😉

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

این نوع رابطه رو اصلا درک نمیکنم

عزیزم چرا خودتو درگیر رابطه ای میکنی که فقط و فقط تو گوشیه! یعنی هروقت دلت تنگ شد نمیتونی ببینیش

هیچ خاطره مشترکی باهاش نداری

تو که میخوای فکر و احساستو درگیر کنی لااقل جایی درگیر کن که یه منفعتی هم داشته باشه

لااقل باهم برید بگردید و خوش باشین

چیه این نوع رابطه آخه! مگه از پشت گوشی میشه کسی رو دوست داشت!؟

قطعا طرف اونور برای خودش یه رابطه واقعی داره! عزیزدلم به این رابطه دل خوش نکن.کار درستی کردی کات کردی پاش وایسا.

بشدت نه. دیدم که میگم

من که راضیم منو ببره ازینجا بقیه ش حله 😁😉 

بلاخره همچیو باهم نمیشه داشت 😇

اره طرف منم همینو میگف بعد دو هفته دنبال خونه میگشت بابا مامانشو بیاره

خب؟ نتیجه؟

رفت

عزیزممم، ایشالله بهترش پیدا شه 😇😇

درکل روابط چه لانگ چه غیرش هیچکدوم ۱۰۰ درصد تضمین شده نیست که ابدی باشه. ولی خب زندگی ادامه داره و انسان به امید زنده ست 😍😍

هرچی صلاحه همون شه 😇