2777
2789
عنوان

بچه به نظراتتون نیاز دارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 42 پست
از راه دور چطور اینقد دوست دارا که درسو مشقشو ول کرده. بنظرم بیا پایین

خب همیشه مجازی نیست که بعصی وقتها هم اشنان و از قبل همو میشناسن ولی بخاطر شرایطی دور میشن مثلا بعد دانشگاه برگردن شهرشون یا مهاجرت کنن یه کشور دیگه.

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
تو باید ایتو به خودت بگی ممکنه اینی نباشه که من میدونم و خودت را برای همه چی آماده بکنی خوبه که با ...

اره من واقعا پیش خودمم گفتم شاید اصلا این آدم پشت گوشی نباشه،کلی تفاوت داشته باشه

نه خانواده ها نمیدونن خانواده ی من خیلی حساسن،اگه متوجه بشن خیلی بد میشه برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا به شوخی گفت،که من درسمو بخونم😅 اره خیلی سختهه،حتی اگه رابطتون خوب باشه بازم سخته

خب اگه سنت کمه فعلا رو درست تمرکز کن ولی باهاش روزمره صحبت کن تا کم کم یخ بینتون اب شه. 😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
اره من واقعا پیش خودمم گفتم شاید اصلا این آدم پشت گوشی نباشه،کلی تفاوت داشته باشه نه خانواده ها نمی ...

خب همین عزیزم 

منم برا این کات کردم چون خانوادم ناراحت میشدن

چون کلت کردنم از هر نظر عاقلانه بود الانم پشیمون نیستم 

خانواده را در جریان بزار یا اگه نمیتونی تمومش کن چون تا کی میخای اینجوری پنهانش بکنی؟آخرش مشخص میشه 

و دعوا و بحث خانوادگی

و ممکنه طرد بشی از طرف خانواده

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer
خب همین عزیزم  منم برا این کات کردم چون خانوادم ناراحت میشدن چون کلت کردنم از هر نظر عاقلانه ...

اره همین الانم یجورایی شک کردن بهم

ولی خیلی دوسش دارم

تا حالا یه ادم حضوری رو به این شدت دوست نداشتم

حتی کسایی که یجورایی کراشم بودن

اره همین الانم یجورایی شک کردن بهم ولی خیلی دوسش دارم تا حالا یه ادم حضوری رو به این شدت دوست نداش ...

عزیزم منم نسبت به این طرفم همین حس را داشتم 

ولی تمومش که کردم دیدم نه بابا اونقدرا هم شاخ نبود 

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer