2777
2789
عنوان

حاملگی

319 بازدید | 30 پست

سلام خانوما

دوستم واقعا ب نظراتتون نیاز داره

نامزده خانوادشم ب شدت مذهبین 

چن روز پیش با نامزدش(عقد کردن)از رو لباس رابطه داشتن

و دوستم ازش حالت خونابه خارج شده...

با گریه داشت بهم میگفت ک ممکنه بکارتش آسیب دیده باشه؟(رسم دستمال دارن)و حاملگی ممکنه اتفاق افتاده باشه؟

لباس اینا داشتن....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رسم دستمال رو با خون دست انجام بدن

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

نه فکر نکنم اینجوری حاملگی اتفاق بیفته

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
حاملگی چی؟ممکنه؟ببخشید هیچ دخولی انجام نشده

اگه منی رو واژن نریخته باشه هیچ مشکلی نیست

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم
ن میگه ک هر دو لباس داشتن. 

ربطی به لباس نداره 

یه قرص هورمون بخوره خب