2777
2789
عنوان

پابند قشنگه؟

208 بازدید | 17 پست

پابند قشنگه؟نشونه ی بدی ک نداره؟پای راست یا چپ

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام به کسایی ک دوس دارن 

ولی اصلا حس خوبی بهم نمیده حس اینو دارم ک با زنجیر پامو بستن

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
اون برا دوران جاهلیته البته که برا جاهلا هنوز نشونه بد داره

نصف مردای تو خیابون هنوز تو دوران جاهلیتن...

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

والاه شمارو نمیدونم با چه مردایی معاشرت کردینو دیدین ولی نه من نه هرکدوم از اشناهام که پابند میندازیم تو این ۶ سال یه مردم بهمون تیکه ننداخته بخاطرش

من میخواسم ی تنوعی باشه مثلا مهمونی ولی از چندنفر شنیدم نشونه خوبی نداره میخاسم ببینم حقیقت داره مطرح کردم اینجا

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
والاه شمارو نمیدونم با چه مردایی معاشرت کردینو دیدین ولی نه من نه هرکدوم از اشناهام که پابند میندازی ...

پس نشونه ی بدی نداره شما طلا میندازید؟یا استیل

والاه شمارو نمیدونم با چه مردایی معاشرت کردینو دیدین ولی نه من نه هرکدوم از اشناهام که پابند میندازی ...

والا خداروشکر ما اصلا اهل پابند این جور کارهای جلف و زشت و بد نما نیستیم 

مردای دور و برمون هم ب شما و امثال شما حتی نگاه هم نمی‌کنن

ولی هستن امثال شوهر و برادرهای شما که مثل خودتون بی غیرتن و ب دیگران متلک میندازن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...