2777
2789

این آیه قران زبان بند هستش   صم بکم عمی فهم لا یعقلون  بزن توو نت  با تلفظ درست حتما بخونش خیلی هم جواب میده. 

و اصلا هم گناه نیست ایه قران توو سوره بقره هستش  زبان بندی گناه نیست چون خوده پیامبر را هم از این دعاها استفاده میکردن و خیلی وقتا زبون پادشاهای ظالم و زور گو رو می بستن  

در حسرت تپل شدن🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن گوگل زبانبند قوی  بعد بزن ساعات نوشتن زبانبند  یا آداب کامل نوشتن زبانبند چرا میخای ...

دختر عمم رفت برا شوهرش گرفت البته رفت پیش یه یهودی 

من نمیشناسمش

بنده خدا یه گوشه مینشست و نگاش میکرد فقط 

اما خوب قبلا خیلی اذیتش میکرد

این چندسال پیشم فوت کرد 

خب میخوای دله مارو بسوزونی؟؟؟؟؟چرا خب ازش نمیپرسییی😭

روم نمیشه خودمم دوس دارم واسه همه اطرافیانم درست کنم ولی میترسم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
بزن گوگل زبانبند قوی  بعد بزن ساعات نوشتن زبانبند  یا آداب کامل نوشتن زبانبند چرا میخای ...

ببین نزدیک ب یکساله راجب همه اینا تحقیق کردمو کتاب خوندم و این چیزارم دیدم ولی میدونی 

اول اینکه خطرناکه چون موکل می‌خوادو داستان داره..

دوم اینکه من حتما باید از اون دعا مطمعن باشم حتی اگ خودم خواستم بنویسم

دختر عمم رفت برا شوهرش گرفت البته رفت پیش یه یهودی  من نمیشناسمش بنده خدا یه گوشه مینشست و نگ ...

نمیشه بهش بگی از رو دعا برات ی عکس بگیره بفرستی اینجا؟؟خیلی نیاز دارم بیشتر از چیزی ک فک کنی