2777
2789
😂😂😂🙄ول کن بابا حساس نباش مهم عشقو علاقس شوهر هر چی زشت تربهتر مال خود ادمه 😜

وای هیچ وقت این حرفو نزن اتفاقا زشتا انقددددد هیزو چشو گوش بازن ک نگو من ب شخصه تو فامیل هرکیو دیدم زشته اعتماد ب نفسش بالا بوده و هیز شما دقت کن دیگ هرچی مرد زشتو بیریخته تو خیابون تیکه میندازه و میفته دنبال ادم  ولی خوشگلا هیچ کمبودی ندارن و پرن ، من خودم دوتا داداش دارم و ازنظر هیکلو قیافه عالین انقد سنگینن ک نگو  محل سگ ب کسی نمیدن چون انقد توجه دیدن هیچ عقده ای ندارن ولی خدا نکنه ی زشت توجه ببینه ، نامزد من زشت بود یکم ک وضع مالیش خوب شد دماغشو عمل کرد و دیگ خدارو بندگی نمیکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای هیچ وقت این حرفو نزن اتفاقا زشتا انقددددد هیزو چشو گوش بازن ک نگو من ب شخصه تو فامیل هرکیو دیدم ...

راست میگیا من فکر میکردم این زشتا تیکه میندازن از شانس منه همش میگفتم همه رو برق میگیره منو گ. ز ادیسون 😑😑😑ولی خب اونا تیکه میندازن عوضش کسی بهشون پا نمیده 😂😂😂😂

راست میگیا من فکر میکردم این زشتا تیکه میندازن از شانس منه همش میگفتم همه رو برق میگیره منو گ. ز ادی ...

میگم ک میری تو خیابون هرچی داغونه میفته دنبالت ولی خوشگلا مغرورن و اصلا محل نمیدن ب کسی و برای خودشون ارزش قائلن

میگم ک میری تو خیابون هرچی داغونه میفته دنبالت ولی خوشگلا مغرورن و اصلا محل نمیدن ب کسی و برای خودشو ...

والاخیلی خوشگل دیدم تیکه میندازه ودنبال آدم میفتن