2777
2789
شوهر من ارثیه ی قسمت سرش مثل باباش و عموهاش موهاش کم شده و چیزی نمونده تا کچلی ولی برام مهم نیست اصر ...

آخی ایشالله درکنارهم همیشه شادوخوشبخت باشین عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من یه مدت ریزش شدید گرفت کم پشت شد پشت سرش

بهش میگم برو بکار میگه میترسم🥸

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
خواستگارمه فوق العاده مهربونوباشخصیته خیلیم دوسم داره

تا یکی دوسال زمان بده برای آشنایی‌، ببین‌میتونی حرفای مردمو نادیده بگیری ، چون هر مهمونی ک بری یا بهش میگن یا ب تو ،  راستی چن سالشه پسره ، ب نامزد من هی میگفتن‌چرا تو این‌سن‌کچل شدی

میگن سخته

میگن روشای جدید اومده بدون برش

ولی خب همسر من از آمپول هم میترسه چه برسه به این که بره اتاق عمل

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
پارسال بعد عید 12بود امسال لابد یه 18/20اینجوراس بعدم میگن سوزناش خیلی درد داره و بعدش سر دردا بدی م ...

ماخانومابینی آقایون موهاشون عجب گیری افتادیما🤣🤣

🙁🙁🙁از چی می‌ترسه مرد گنده؟ 😂

کلا دل نداره زخم میبینه فشارش میفته

آمپول اصلا نمیزنه

خون ببینه از حال میره🥲

اسی من تا حالا ب کچلیش فکر نکردم، الان ک گفتی فکر کنم کچل بشه خیلی زشت میشه طلاقش میدم😂😂😂

🤣🤣🤣خودم همش ناخودآگاه به کلش نگاه میکنم خودش متوجه میشه خجالت میکشه😂😂