2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدمیشه مثلا

یکی از فامیلا قبل عید کاشت انجام داد حدودا ۲۰ تومن شد . تا یه سال هم طول میکشه رشد کنه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بدت می یومدازکچلیش

خیلی چندش بود ، هرجا میرفتیم‌همه‌تیکه مینداختن حالا جدا از کچلیش فوق للعاده بدشخصیت بود و اخلاق بدش باعث شده بود کچلیش بیشتر حال بهم‌زن‌تر بش ولی اگ شوهرت اخلاقش خوبه هیچ ایرادی تداره ، این‌چون بدشخصیت بود دیگ کچلیشم بیشتر دیده میشد

کچل که تاس باشه نه اما خیلی ریخته همینجوری پیش بره کچل میشه هروز بهش میگم مو بکار خودشم میگه میخوام اما فعلا شرایطش نیس

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بازموداشته باشه خوشتیپ ومرتب میشه

نه بعضیا کچلن ولی خوشتیپن

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

شوهر من ارثیه ی قسمت سرش مثل باباش و عموهاش موهاش کم شده و چیزی نمونده تا کچلی ولی برام مهم نیست اصرار ب کاشتم نمیکنم براش 

چیزای دیگه برام مهمه شخصیت و دوست داشتن و پولش برام مهمتره

خیلی چندش بود ، هرجا میرفتیم‌همه‌تیکه مینداختن حالا جدا از کچلیش فوق للعاده بدشخصیت بود و اخلاق بدش ...

خواستگارمه فوق العاده مهربونوباشخصیته خیلیم دوسم داره