2777
2789
عنوان

جوشااااام

99 بازدید | 11 پست

بچه ها توروخدا بیاید کمکم کنیدددد،جوشای صورتم افتضاح شده همش جوشای ریز میزنم اعصابم خورد شدهههه قبل عید تونر و آبرسان خریدم بزنم ب صورتم اونموقع ک میزدم اوکی بود هیچی نمیشد اما از بعد عید تا الان ک استفاده میکنم جوش میزنم بعدش ماسک ورقه ای هم میزارم جوش میزنمممم، آزمایشم چن ماه پیش دادم همچیم اوکی بود نمیدونم چرا صورتم اینجوری شده🥲💔

چیکار کنم؟ بعضی وقتا میخام برم جایی پنکک میزنم تا جوشام معلوم نشه🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ب همین درد مبتلا هستم فعلا دارم داکسی سکلین میخورم تا وقتی میخورم خوبه اگ قط کنم باز جوشا میپرن ببرون

دلم میخواهد خدایی که تو را آفریده ببوسم.راستی گفتی خدایت کجاست؟نزدیک به رگ گردنت...؟❤🌿
15.16

بخاطر سن بلوغه میگن تا 20 سالگی ادامه داره من 19 سالمه در مقایسه با وقتی ک 15_16 سالم بود خیلی بهتر شدم اما هنوز بازم هست همه میگن نگران نباشه 20 سالت ک بشه دیگه اینجوری جوش نمیزنی اما بعید میدونم🤕

بخاطر سن بلوغه میگن تا 20 سالگی ادامه داره من 19 سالمه در مقایسه با وقتی ک 15_16 سالم بود خیلی بهتر ...

چرا فقط منننن🥲همه ی دوستام پوستاشون صافه تک و توک جوش دارن

چرا فقط منننن🥲همه ی دوستام پوستاشون صافه تک و توک جوش دارن

همه ک سیستم بدنشون یه جور نیست البته ژنتیکم برای این مورد خیلی تاثیر داره من ب خانواده پدریم رفتم اونام همه شون تو سن بلوغشون میگن ک خیلی جوش داشتن تا بیست سالگی ولی بعدش پوستشو عین آینه شده

تمام امیدم ب شب تولد 20 سالگیمه🥺🤣