2777
2789
عنوان

راه برگشتن:(؟

168 بازدید | 13 پست

راسدش منو عشقم دعوا کردیم همشم زیر سر منه من زود جوش اوردمو عصبی شدم گند زدم به همه چی خودشم مث منه دعوامون شد از دلم دراوردا ولی بعد از ۲ ساعت دوباره دعوا کردیم سر پسری ک من شناخت کاملی ازش ندارم و الان نمیدونم چیکار کنم از دلش دربیارم قرار بود امروز هم باهم حرف بزنیم طرف منتظرم بود دیشب ک بش جواب بدم ان میشم یا نه فکنم انتظار داشت اینبار از دلش دربیارم متاسفانه بخاطر ی دلیل نتونستم ان بشم من بش گفدم فک نکنم ان بشم ببین من امروز ان نمیشم توهم بخواب واست خوب نی بیدار باشی اونم بم گف تو نمیخاد نگران من باشی ک بخای بهونه بیاری:((((((‌چیکار کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بھش بگو عشقم ببخشید ھمیشہ دعوا میشہ توی ھر رابطہ ای و دلیل اینکہ آنلاین نشدی رو ھم بگو

بش گفدم حتی حالشم پرسیدم گفدش ک نه حالش خوبه نه حوصله چت باهام داره:)💔🥺🤌

بش گفدم حتی حالشم پرسیدم گفدش ک نه حالش خوبه نه حوصله چت باهام داره:)💔🥺🤌

بگو قوربون حالت بشم اخہ میدونم اشتباہ کردم زندگیم باشہ منتظر میمونم تا حالت خوب باشہ حرف بزنیم 🥺

مجموعہ سبز اینجاب🌊🌚👀🌴
متوجه شدما ولی نفهمیدم چیشد 

خلاصه اینکه دعوا کردیم منم زدم سیم اخر اونم مث من عصبی شد کلا دعوا شد به چن ساعت دوباره دعوا شد سر ی پسری:/ همه چی هم زیر سر منه احمقه چیکار کنم از دل طرف دربیارم

خلاصه اینکه دعوا کردیم منم زدم سیم اخر اونم مث من عصبی شد کلا دعوا شد به چن ساعت دوباره دعوا شد سر ی ...

اره ازدلش دربیار خب همین ک میگی تقصیر توئه همینم خوبه ولی باهاش حرف بزن از دلش درار

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
باشه امروز بش پیام بدم؟

اره پسرا وقتی ناراحت میشن مثل بچه میشن حالا بهش پیام بده...خودم وقتی قهر میکرد انقد باهاش حرف میزدم ک آشتی کنه 

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺