2777
2789
عنوان

طلابخریم ؟؟؟

365 بازدید | 27 پست

سلام خانوما میخوام طلای اب شده بخرم اندازه۱۴۲میلیون 

بنظرتون بخرم یا ارزون میشه 

توروخدا بگید موندم 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بخر فکر نکنم ارزون بشه

اع همه میگن بعد ماه رمضون گرون میشه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

تو این مملکت چیزی ارزون نمیشه

طلا در هر صورت سود داره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

من اصولا میخرم 

کاری،ب،قیمت ندارم حتی ۱ گرم هم در توانم باشه میخرم 

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

مبارکه 

من خریدم ولی اب شده نمیخرم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم میخوام بخرم شنیدم میگن بعد ماه رمضون گرون میشه

اع شمام میخرید 

من طلای اب شده شمس میخوام بخرم ک فروختنی ضرر نکنم

منم میخوام بخرم شنیدم میگن بعد ماه رمضون گرون میشه

حتما بخر عزیزم 

پول نقد پیش خودت نگه ندار

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

من اصولا میخرم  کاری،ب،قیمت ندارم حتی ۱ گرم هم در توانم باشه میخرم

ایول