2777
2789
عنوان

سفر کربلا

3440 بازدید | 19 پست

دوستان کسانیکه رفتن کربلا راهنمایی کنند لطفاً.

تو کربلا حتما باید چادر بپوشیم یا میتونیم با مانتو تو شهر تردد کنیم؟

و اینکه خانوادگی بریم اتاق خانوادگی تو هتل میدن یا اینکه اتاق ها بر اساس دسته بندی خانم و آقاست؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتاقها خانوادگیه، خانم و آقا چرا، 

و اینکه من دوبار رفتم جو طوریه ک خودت دوس داری چادر بپوشی، من یادم نمیاد مانتویی دیده باشم، البته از کشورهای مختلف میان، پوشش ها متفاوته

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

با مانتو میشه بگردی...اما ما رفته بودیم دخترخاله با مانتومیگشت اونجا مردمش سرشونو تکون میدادن وتاسف می‌خوردن دیگه دخترخالم چادر سرکرد...

حیفه تواون شهر امام حسین چادر سرت نکنی...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اتاق خانوادگی میدن، تو کربلا لباست پوشیده باشه کافیه لزومی نداره چادر بپوشی فقط حرم

ممنون از پاسخت. من میخوام با همسرم برم خواستم بدونم اگر اتاق جدا میدن دو تا چمدان جدا بردارم.

یه سوال با عبا بدون چادر هم میشه رفت حرم آخه اونم پوشیده هست ؟!

عبا منظورت چیه؟ ما ب چادر های آستین دار میگیم عبا

من اوج گرما پیاده روی کربلا رفتم، ی تاب پوشیدم چادر آستین دارمو روش پوشیدم زیپ براش گذاشته بودم تا زیر گردنم کشیدم کاملا پوشیده بودم

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

ببخشید هزینش چقد میشه دارید میرید 

من فعلا دارم پرس و جو میکنم برنامه سفر رو تنظیم کنم. قیمت تور معتبر سازمان حج و زیارت زمینی از حدودا 5 تومنه تا 6 و خورده ای، هوایی هم از 9 تومن تا 13 تومن