2777
2789

متوجه شدم پسر عموی صاحبکارم روم کراشه چون اوندفعه  یکی از همکارام میگفت داشت امارمو می‌گرفت که چند سالمه از کی اومدم اینجا کار میکنم دیگه بقیشو نگفت بعد از اونطرف منم ازش بدم نمیاد ولی اهل رابطه و دوستیم نیستم و نمیخوام آبروم تو محل کارم بره چون تا حالا با کسی دوست نبودم و روم یجور دیگه حساب باز میکنن از یه طرفم اونسری به صاحبکارم گفتم چرا پسر عموت قیافش دخترونس گفت اولین نفری نیستی که میگی ،باز اونسری از خریتم  گفتم پسر عموت پس کلشم  کچله 😂 بعد برگشت گفت نکنه روش کراشی گفتم نه بابا ابن چه حرفیه من کلن همرو مسخره میکنم گفت نه بزار به خودش میگم روش کراشی  منم بش گفتم خجالت بکشید اگه حرفی زدید من میدونم شما آخه این کچل چیه من روش کراش باشم ،بعد همکارم در اومد گفت اتفاقا خوده پسر عموت رو این کراش زده الان بنظرتون من چیکار کنم 😐۲۴ سالمه دوست دارم بالاخره یکی باشه دوسم داشته باشه از طرفیم چون دوست دختر زیاد داشتن دوست ندارم منم بازیچه شم ازدواجهای امروزیم همش شده دوستی منم میترسم دوست شم تهش آبروم بره  بگن دختره اینهمه ادعا داشت به کسی نگاه نمی‌کرد الان وا داد 😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ک میخای وا بدی رو یه چیزی درست حسابی بده😹

از چهره خیلی با نمکه قدشم  به من میخوره چون من خودم قدم کوتاس یکم فقط پس کلش کجله ولی جلو سرش مو داره که اونم با کاشت خوب میشه اخلاقشم بد نبود تا اینجا که دیدم وضع مالیشم اوکیه 😐