2777
2789
عنوان

خیانت عاطفی💔

1735 بازدید | 51 پست

بچه ها اینکه شوهرم جلوی من با دختر عموش تصویری حرف میزنه میگه ومیخنده و بهش میگه میخوامت ومیارمت پیشم واینو میفرستم خونه باباش واین حرفا دختره بهش بگه زندگیم و دلم برات تنگ شده....این خیانته؟

حتی اگه به شوخی باشه چرا با احساسات یه دختر۱۷ساله بازی میکنه ؟

نظرتون چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت چی فک میکنی؟خدایا منو سوسک کن منو خر کن تو این سایت راحت شم😐تازه الان سوالم میکنی؟

😔💔 وقتی پیشش بودم  بعد این رفتارش تازه خودش طلبکار بوده هم خودش وهم مامانش فحش بارونم کرد گفت ما شوخی میکردیم وفلان حرفا 

😔💔 وقتی پیشش بودم  بعد این رفتارش تازه خودش طلبکار بوده هم خودش وهم مامانش فحش بارونم کرد گفت ...

شوهرته ؟عقدین منظورمه ینی؟عاشقه چیش شدی خدایی؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
خاک تو سرش چرا بااین عن ازدواج کردی آدم مگه باعن زندگی میکنه آدم سالم فقط سیفونشو میکشه همین

💔من اون روزا سوختم و مردم تایپکشو زدم صفحه ۵ عنوانش دخترعموی همسرم...

شوهرته ؟عقدین منظورمه ینی؟عاشقه چیش شدی خدایی؟

یکساله ازدواج کردیم فقط 

ازدواجمون سنتی بود از کلاس ششم اومد خواستگاریم خانوادم قبول نکردن ولی ۲سال منتظرم بود خلاصه ۱۳,سالگی عقد کردیم ۱۵.۱۶ ازدواج کردیم 

😔💔چرا زندگیمو خراب کرد 

منم جاتوبودم ب پسرعمویاپسرخاله زنگ میزدم میگفتم عاشقتم وقراره طلاق بگیرم وفلان🤕

شوهرمن شوهرنیس یک عددبیشعوره من شوهرندارم وقراره باتوباشم حرفی زدمیزدم تودهنش