2821
2789
عنوان

مزوتراپی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 77825 بازدید | 127 پست
من این مطلب را بارها توضیح دادم. ریزش مو ( بجز موارد خاص ) درمان قطعی ندارد... یعنی: 1 - درمانی ند ...

و برای آنانی که میگویند: اگر درمان دائمی نیست، پس چه فایده، میگویم:

کدام یک از کارهای شما دائمی است؟ 

آیا آرایش عروس دائمی است؟
آیا آرایش روزانه، دائمی است؟
آیا ضد آفتاب، دائمی است؟

آیا رنگ مو، دائمی است؟

به همان دلیل که آن کارها را تکرار میکنید، درمان ریزش مو هم باید تکرار شود.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

و برای آنانی که میگویند: اگر درمان دائمی نیست، پس چه فایده، میگویم: کدام یک از کارهای شما دائمی است ...

سلام مجدد ببخشید دکتر ،جایی که من برای مزوتراپی مو رفتم کوکتل ام سی سی ام استفاده میکردن،شما اطلاعی ازین برند دارید؟اینکه ایا جوابدهیش در حد فیوژن هست یا نه؟

سلام مجدد ببخشید دکتر ،جایی که من برای مزوتراپی مو رفتم کوکتل ام سی سی ام استفاده میکردن،شما اطلاعی ...

کوکتل خوبی است.

ولی جواب هم، همان قبلیست. درمان ترکیبی. مزو و تونیک و مکمل و .. با هم

سوال اشتباه است. بر حسب علل ریزش مو، هر درمانی جای خود دارد. مزوتراپی، PRP ، کربوکسی تراپی، لیزرتراپ ...

عذرمیخوام شما یبار سوال منو جواب دادید، گفتم این سری هم بپرسم 

مزوتراپی یا پی ار پی برای ریزش مو تیرویید کم کار مناسبه؟

من تیروییدم کنترل شده س، ولی ریزش موم بر طرف نشده 

اگه اینکار خوب نیست، چه روشی برا موهام خوبه؟ 

و اینکه سن مناسب برا مزو یا PRP رو بگید ممنون میشم 

ما ساده دلان ساکن کوی غم و دردیم، در عشق شکست خورده ولی توبه نکردیم.

عذرمیخوام شما یبار سوال منو جواب دادید، گفتم این سری هم بپرسم  مزوتراپی یا پی ار پی برای ریزش ...

برای مزو و پی آر پی، سن مناسبی تعریف نشده است.

هر دو برای درمان ریزش مو بسیار مناسبند.

من درمان ترکیبی انجام میدم.

یعنی اول آزمایش میدم، برحسب جواب آزمایش، مکمل و سایر قرصها را تعیین میکنم.

مزو 3 بار به فاصله 3 هفته.

کربوکسی تراپی هفتگی.

پی آر پی یکبار

برای مزو و پی آر پی، سن مناسبی تعریف نشده است. هر دو برای درمان ریزش مو بسیار مناسبند. من درمان تر ...

خیلی ممنونم 🤍

ما ساده دلان ساکن کوی غم و دردیم، در عشق شکست خورده ولی توبه نکردیم.

با تغییر سن، مشکلات هورمونی هم تغییر میکند و گاهی برطرف میشود. در فضای مجازی و با این پستها دنبال در ...

سلام من پرولاکتین یکم بالاس همیشه پریود منظم دارم بچم وقتی یازده ماهش بود و شیر خودم میدادم موهام ریزش گرفت من هیچوقت ریزش نداشتم فک کردم مال شیردهی یک ماهه شیردهی قطع کردم ریزش موهام و با داروهای گیاهی مثل رزماری و ویتامین مو کم کردم اما رویش ندارم و موهایی که قبلا در اومده هک داره میریزه پوست سرم دیگه مشخص شده آزمایش دکتر نوشت اما آزمایش مربوط به کبد و کم خونی اینا بود  آزمایش هرمونی ننوشت همینکه گفت پریود منظم خوبه و بهم ماینوکسیدیل و فیناستراید داد اما اینا عوارض بدی داره میترسم استقاده کنم نظر شما چیه در ضمن می کم خونی مینور دارم اما هیچوقت تو زندگیم ریزش مو نداشتم حتی بعد دوتا زایمان نظر شما چیه افسردگی شدید گرفتم سر این مسئله

سلام من پرولاکتین یکم بالاس همیشه پریود منظم دارم بچم وقتی یازده ماهش بود و شیر خودم میدادم موهام ری ...

متن قبلی نوشتم: اول آزمایش میدم، برحسب جواب آزمایش، مکمل و سایر قرصها را تعیین میکنم.

برای شما هم همین است.

اول باید علل ریزش مو بررسی شود.

متن قبلی نوشتم: اول آزمایش میدم، برحسب جواب آزمایش، مکمل و سایر قرصها را تعیین میکنم. برای شما هم ه ...

آزمایش دادم اما مربوط به هرمون نبود تنها از هرمونی مه توش بود تیرویید بود دوباره رفتم یه دکتر گفتم آزمایش هرمونی بزنم بنویسه آزمایش دادم جواب براتون ارسال میکنم ممنون