2821
2789
عنوان

مزوتراپی مو

77838 بازدید | 127 پست

بنظرتون مزو تراپی بهتره یا مصرف مکمل ها بصورت قرص کدوم تاثیرش بیشتره؟

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

قطعا مزو

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سوال اشتباه است.
بر حسب علل ریزش مو، هر درمانی جای خود دارد.
مزوتراپی، PRP ، کربوکسی تراپی، لیزرتراپی، مکملها، قرصهای هورمونی، ماینوکسیدیل و ...
1 - نمیشود گفت کدام بهتر است.
2 - معمولا" درمان ترکیبی بهتر است. یعنی استفاده از بیش از یک روش درمانی.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
سوال اشتباه است. بر حسب علل ریزش مو، هر درمانی جای خود دارد. مزوتراپی، PRP ، کربوکسی تراپی، لیزرتراپ ...

من تقریبا ۳ ماه اسپیرونولاکتون و قرص هیرویت خوردم ولی تاثیری نداره و همچنان موهام میریزن میخام چند جلسه مزو انجام بدم شاید نتیجه گرفتم 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
من تقریبا ۳ ماه اسپیرونولاکتون و قرص هیرویت خوردم ولی تاثیری نداره و همچنان موهام میریزن میخام چند ج ...

فقط تحت نظر پزشک، اسپیرونولاکتون را شروع کنید و فقط تحت نظر پزشک، ایپسرونولاکتون را قطع کنید.
مزوتراپی به تنهایی، جوابگو نیست، حداقل تعداد جلسات مزونتراپی 3 جلسه است، برند و میزان ماده مزوتراپی خیلی مهم است.
اینکه مزوتراپی را پزشک انجام دهد یا تکنسین و غیره، خیلی مهم است.
باید مکمل مناسب را پزشک مطابق معاینه و جواب آزمایشات تعیین کند.
معمولا" هر زمان درمان ریزش مو را قطع کنید، دوباره ریزش شروع میشود، اما این بدان معنا نیست که درمان نکنید ( هر زمان غذا نخورید، گرسنه میشود. )

فقط تحت نظر پزشک، اسپیرونولاکتون را شروع کنید و فقط تحت نظر پزشک، ایپسرونولاکتون را قطع کنید. مزوترا ...

ممنونم از پاسختون🙏شما پزشکین؟ 

بله من تحت نظر پزشک هستم .

فقط تحت نظر پزشک، اسپیرونولاکتون را شروع کنید و فقط تحت نظر پزشک، ایپسرونولاکتون را قطع کنید. مزوترا ...

برند خوب واسه مزو میدونین چی هست که بگم همونو واسم بزنن؟

من خودم یه مدت تسپیرونولاکتون میخوردم ولی تاثیری نداشت

به پزشک مراجعه کردم علت ریزش موم رو گفتش که گیرنده هورمون تو سرت کمه بخاطر همین ریزش داری 

چون آزمایش هورمونیم مشکلی نداشت

به نظر شما امکان درمان ریزش موم هستش؟

من خودم یه مدت تسپیرونولاکتون میخوردم ولی تاثیری نداشت به پزشک مراجعه کردم علت ریزش موم رو گفتش که ...

از کجا فهمید گیرنده هورمونت کمه ؟ با آزمایش؟

من خودم یه مدت تسپیرونولاکتون میخوردم ولی تاثیری نداشت به پزشک مراجعه کردم علت ریزش موم رو گفتش که ...

اگر منظور جلوگیری از ریزش مو، و رشد مجدد موها است، قطعا" ریزش مو قابل درمان است.

اما اگر منظور درمان دائمی است، معمولا" خیر. هر زمان درمان را قطع کنید، مدتی بعد دوباره ریزش شروع میشود ( بجز موارد خاص )