🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
سوال اشتباه است. بر حسب علل ریزش مو، هر درمانی جای خود دارد. مزوتراپی، PRP ، کربوکسی تراپی، لیزرتراپی، مکملها، قرصهای هورمونی، ماینوکسیدیل و ... 1 - نمیشود گفت کدام بهتر است. 2 - معمولا" درمان ترکیبی بهتر است. یعنی استفاده از بیش از یک روش درمانی.
من تقریبا ۳ ماه اسپیرونولاکتون و قرص هیرویت خوردم ولی تاثیری نداره و همچنان موهام میریزن میخام چند ج ...
فقط تحت نظر پزشک، اسپیرونولاکتون را شروع کنید و فقط تحت نظر پزشک، ایپسرونولاکتون را قطع کنید. مزوتراپی به تنهایی، جوابگو نیست، حداقل تعداد جلسات مزونتراپی 3 جلسه است، برند و میزان ماده مزوتراپی خیلی مهم است. اینکه مزوتراپی را پزشک انجام دهد یا تکنسین و غیره، خیلی مهم است. باید مکمل مناسب را پزشک مطابق معاینه و جواب آزمایشات تعیین کند. معمولا" هر زمان درمان ریزش مو را قطع کنید، دوباره ریزش شروع میشود، اما این بدان معنا نیست که درمان نکنید ( هر زمان غذا نخورید، گرسنه میشود. )