2777
2789
عنوان

دانشگاه

161 بازدید | 19 پست

حراست یه چیز مسخره شده چند روز پیش تو دانشگاه یه دختره دیدم اصلا مقنعه نداشت تو راه رو راه می‌رفت 

داشتم میرفتم خونه هم دیدم اصلا چیزی به اسم مقنعه نیاورده

یعنی چیزی بهش نگفتن خودمم تعجب کردم

دین دیرین دیرین دیرین‌.

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم...||||بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است🌿🗽🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین ینفر؟😐کجاست دانشگاهتون

برا چ چیزایی تعجب میکنین الله اکبر

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

چه جالب 

چقدر تاپیک حجاب زیاد شده توی این 1ساعت.

تلپاتی به این میگن، یهو اعضای سایت یاد خاطرات و وقایع حجاب افتادن😁

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

چه جالب 

چقدر تاپیک حجاب زیاد شده توی این 1ساعت.

تلپاتی به این میگن، یهو اعضای سایت یاد خاطرات و وقایع حجاب افتادن😁 اصلا هم هماهنگ شده نیست

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

شیراز اره فقط همین یکی 

تازه حراستتون سفت و سخت گرفته

این مسئله جای تعجب نداره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍