2777
2789
عنوان

هزینه IUI چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 11681 بازدید | 43 پست
نه اصلا  مثل معاینه است

اسپرم جدا نمیکنن دختروپسر؟خیلی طول میکشه تا انجام بدن.یا اینکه بارداری پوچ بشه دوباره ازاول شروع میشه؟

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
انشاالله توی این شب قدر خدا توی تقدیرتون هرچی ارزو‌دارین بنویسه. ایشالا سال دیگه دوتامونم پسرامون ب ...

ممنون عزیزم 

چقدر دعات به دلم نشست 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله توی این شب قدر خدا توی تقدیرتون هرچی ارزو‌دارین بنویسه. ایشالا سال دیگه دوتامونم پسرامون ب ...

شما بچه دارید من دوتا دخمل دارم اولی کلاس ۳

دومی امسال میره پیش دبستانی

هلن جون من وهمسرم روی ۱جعبه خرمامیخوریم  کماچ سهن درست میکنم کلی مغزیجات گرم دریت میکنم ولی دخ ...

اوووه مصرفتون زیادی بالاست که 

گاهی گرمیجات خیلی زیاد هم خوب نیستا 

یکم ملایم تر خواهر 😁 

نوش جونتون 

ما ماهی یک کیلو، یک کیلو نیم  خرما می‌خوردیم 

اسپرم جدا نمیکنن دختروپسر؟خیلی طول میکشه تا انجام بدن.یا اینکه بارداری پوچ بشه دوباره ازاول شروع میش ...

ببین از شوهر نمونه اسپرم را می‌گیرن، اتاق های مخصوص هست اونجا شوهر نمونه اش را میگیره و تحویل میدی ، نزدیک نیم ساعت طول کشید شایدم یکم بستر تا اسپرم را داخل دستگاه گذاشتن و شستشو دادن 

بعدش تو یه چیز آمپول مانند که سری دراز و نرمی داشت رو تخت معاینه به واژن زن تزریق میشه، بیست دقیقه پاهات را بالا نگه می‌داری بعدش پامیشی خیلی عادی میزی خونه ، بهتره با ماشین بری ، پیاده روی نکنی ، و یکم استراحت هم تو خونه داشته باشی بهتره، غذاهای نشاسته دار بخوری تا دو روز 

ماکارانی و... 

دیگه بعد iui نباید گرمی مصرف کنی ، چون مانع لقاح میشه 

ببین از شوهر نمونه اسپرم را می‌گیرن، اتاق های مخصوص هست اونجا شوهر نمونه اش را میگیره و تحویل میدی ، ...

مرسی از توضیحتون

اگه آدم بخواد به عوارض این آمپولا فکر کنه باید قید بچه دار شدن را بزنه  خب وقتی طبیعی باردار ن ...

ببخشید عزیزم مگه برای آی یو آی اسپرم رو داخل رحم تزریق نمیکنن؟منم با آی یو آی باردار شدم ولی خارج رحمی بود،خیلی ذهنم درگیره،میترسم باز همینطوری بشه

ببخشید عزیزم مگه برای آی یو آی اسپرم رو داخل رحم تزریق نمیکنن؟منم با آی یو آی باردار شدم ولی خارج رح ...

آره داخل رحم تزریق میشه 

نمیدونم عزیزم از لحاظ علمی چی شده که خارج از رحمی شده 

ولی ممکنه لقاح انجام شده ولی بعدش جنین حرکت کرده تو لوله ها 

دوتا سوال 

یکی اینکه غیر iui بازم نزدیکی داشتی با همسرت؟

دوم اینکه عکس رنگی دادی تا حالا؟ از رحم؟

آره داخل رحم تزریق میشه  نمیدونم عزیزم از لحاظ علمی چی شده که خارج از رحمی شده  ولی ممکن ...

از نظر خودمم عجیبه این اتفاق،بله عزیزم یکبارم طبیعی اقدام‌کردیم ولی آخه اینهمه ساله طبیعی نشدم!!!! بله عکس رنگیمم خوب بود ولی بعد ازاین خارج رحمی دیگه نمیدونم هنوز خوبه یا مشکل دار شدم تازه 

از نظر خودمم عجیبه این اتفاق،بله عزیزم یکبارم طبیعی اقدام‌کردیم ولی آخه اینهمه ساله طبیعی نشدم!!!! ب ...

نمیدونم واقعا 

خب احتمال داره اونی که واست تزریق را انجام داده هم درست انجام نداده باشه ؟🤔 

بنظرم همین که با iui باردار شدی خیلی خوبه 

ممکنه خارج رحم شدنش فقط یه بدشانسی احتمالی باشه 

بنظرم بازم iui برو 

چهارده روز بعدش تست بزن اگه مثبت بود برو آزمایش و به محض بالا رفتن عدد بتا تا ۱۵۰۰ برو سونو که از جاش مطمئن بشی که داخل رحمه

نمیدونم واقعا  خب احتمال داره اونی که واست تزریق را انجام داده هم درست انجام نداده باشه ؟🤔&nb ...

عزیزم ممنون از توضیحت،راستش واقعا نمیدونم چیکار کنم ،دوباره آی یو آی یا دیگه آی وی اف،من دوسال پیش هم آی یو ای منفی داشتم،این سری هم دکتر خودش ای وی اف پیشنهاد داد ولی گفتم بذار یه بار دیگه امتحان کنم

عزیزم ممنون از توضیحت،راستش واقعا نمیدونم چیکار کنم ،دوباره آی یو آی یا دیگه آی وی اف،من دوسال پیش ه ...

خواهش میکنم 

بنظرم منم یه بار امتحانش ضرری نداره 

حتی میتونی وقتی تو سیکل ivf هستی ، ماه هایی که دکتر. شک داره واسه انجام ivf و میگه این ماه انجام نمیدهم انتقال را 

همون ماه را iui کنی 

دیدم خیلیا این کارا میکردن 

چون داروهاش تقریبا مشابه هستش