2777
2789
عنوان

هزینه IUI چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 11679 بازدید | 43 پست

من واسه تعیین جنسیت میخوام برم ای وی اف سخته خیلی تحقیق کردم کسی بوده با ای یو ای به نتیجه دلخواه رسیده باشه

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تعیین جنسیت خواسته بودین خودتون؟

من چون بارداری اول بودم گفتم تعیین جنسیت هم می‌خوام 

ولی گفت بارداری اول تعیین جنسیت انجام نمیدیم 

ولی خب من کلی دلیل و برهان آوردم و گفتم به این دلیل و اون دلیل و... پسر می‌خوام 

از شانس من اون روز آزمایشگاه مرکز ناباروری خیلی خلوت بود، همون خانومی که نمونه اسپرم را تحویل گرفت خودش پشت دستگاه نشست واسه شستشوی اسپرم 

دیگه تعیین جنسیت هم کرد واسم یا نه نمیدونم 

ولی گفت نمیشه ، اما به حرفام گوش داد 

خداراشکر جنسیت همونی شد که میخواستم  

من چون بارداری اول بودم گفتم تعیین جنسیت هم می‌خوام  ولی گفت بارداری اول تعیین جنسیت انجام نمی ...

شما ای یو ای کردید؟

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
خداروشکر.منم پسر دوست دارم

منم خیلی دوست دارم شب وروز دعا میکنم خدابهم بده اگه صلاحم هست

خداروشکر.منم پسر دوست دارم

ممنون ایشالله نصیبت میشه 

دوتا چیزا بذار تو سبد غذایی هر روزتون، خرما و خیار شور 

غذاهات را یکم پرنمک تر بپز به میوه ها نمک بزن بخور 

لبنیات را حذف کن 

هفته ای که تخمکت قراره آزاد بشه موز و توت فرنگی زیاد بخور 

به شوهرت شربت خرنوب بده بخوره، از. عطاری بخر

بله 

درد داره من تعیین جنسیت میخوام برم

ممنون ایشالله نصیبت میشه  دوتا چیزا بذار تو سبد غذایی هر روزتون، خرما و خیار شور  غذاهات ...

فکرنکنم کسی به اندازه من وهمسرم خرمامیخوره ولی ازمن دخمل شدن.

پست بالایی منو بخون شاید به کارت بیاد  ایشالله نصیبت میشه

هلن جون من وهمسرم روی ۱جعبه خرمامیخوریم 

کماچ سهن درست میکنم کلی مغزیجات گرم دریت میکنم ولی دخمل شدن.