2777
2789

با اجازه ی استارتر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10833083/ختم-قران-برای-ظهور-آقا-امام-زمان-و-نجات-همه-بیمارا 

دوستانم ختم قران گذاشتم 

همه مون میدونیم که توفیق خوندن قران نصیب هرکس نمیشه پس اگه  این لطف الهی شامل حالت شد بدون خدا می‌خواد بهت نگاه ویژه کنه 

پس تو این ماه عزیز  که شب قدرم هست ازت میخوام برای ارامش روحت و جسمت تو ختم قران شرکت کنی 🌱❤️ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مرغ رو ببین چند تکه هست باید به تعداد باشه از رو وزنش نمیشه حساب کرد

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰

پیاز نگینی رو با گوشت تفت بده

طلایی که شدن گوجه رنده شده بدون پوست( حدودا سه تا بزرگ)رو اضافه کن زیر ش رو کم کن تا که وقتی آبش بره و غلیظ بشه

رب رو جدا تفت بده یا مقدار که بوی خامیش رفت نخود شکسته های آب پز شده رو بهش اضافه کن و با روغن تفت بده

رنگ رب که یه مقدار تغییر کرد به قابلمه اضافه ش کن

و با مواد تفت بده تا به خورد هم برن 

آب بریز تو قابلمه من خودم برای اینکه غلیظ بشه یه سیب زمینی متوسط رو میذارم تو قابلمه بعد که پخت له ش میکنم

برای ادویه هاش هم نمک و فلفل و زرد چوبه و یکمی سماق بزن

یه ساعت آخر پخت لیمو عمانی رو سوراخ کن بنداز توش

نیم ساعت آخر هم بادمجون های سرخ شده رو تو قابلمه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند...هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود...