2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی

388 بازدید | 17 پست

چرخ خیاطی ژانومه از شیپور میخوام بگیرم..

مشخصات ننوشته دقیق مدلش چیه..

روی خود چرخ اکسل ۲۰ نوشته

گوگل میزنم اکسل ۲۰ برام ژانومه ۶۲۷ میاره،که ظاهرش دقیق مثل همون عکس شیپوره..

اینا یکین یا فرق میکنن؟؟

چرخ خوبی هست؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیلی تحقیق کردم،دیدم این ژاپنیه گفتم خوبه،شما خودت ژانومه داری؟مدلش چیه؟

هم من هم مامانم هم خاله ام ژانومه داریم 😂😂😂

از خالم و مامانم 393از خالم سفید یکدست از مامانم صفحه ای که تنظیماتش و اینا هست مشکی مال خودمم مدل چری نمیدونم شماره چنده

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

از خالم قدیمیه شاید شماره مدلم اشتباه کرده باشم بر اساس ظاهرش گفتم

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

مثل چرخ مامانم خالم فکر کنم ده تومنم گیر بیاد از اونا بگیر 

اینا جادکمه اینا نمیزنن آره؟ فروشنده نوشته برام کادو آوردن از ژاپن،خیلی ساله ازش استفاده نکردم نمی ...

میزنن عزیزم ما سه تامون خباطی میکنیم چرخ ژانومه ی چرخ همه چیز تمومه ژور میزنه جا دکمه انواع دوخت ولی خالم ژانومه صنعتی ام داره اون جا دکمه نمیزنه این چرخم چون قدیمیه اگه خدایی نکرده به مشکلی چیزی بخوره قطعاتش فکر نکنم دیگه گیر بیاد

میزنن عزیزم ما سه تامون خباطی میکنیم چرخ ژانومه ی چرخ همه چیز تمومه ژور میزنه جا دکمه انواع دوخت ولی ...

آها مرسی گلم،به این فکر نکرده بودم اگه خراب بشه چی..

ممنون از راهنماییت❤🌿

امروز سایت خرابه مثل اینکه،عکسو نشون نمیده

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۴۱۳_۱۳۱۶۵۸_aoma.jpg

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز