2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست شیر همه قسمتاش اومد؟من نگاه نکردم موندم تا همش بیاد

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
گره ای نمونده. فقط یه مدرک پیدا پیدا بشه که کار منصوره

بنظر من ک اخرشو گند زدن

قاتل باید یکی از بازیگرایی بود ک از اول داستان تو سریال بود

بعدم دلیل منصور برای قتل خیلی مسخره اس. اخه حسادت؟

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
بنظر من ک اخرشو گند زدن قاتل باید یکی از بازیگرایی بود ک از اول داستان تو سریال بود بعدم دلیل منصو ...

روانیه. نعیم مسئول مرگ برادرش میدونست بخاطر همین عزیزترین کس نعیم جلوی چشماش ازش گرفت

من که میگم از روی همون چنگ گربه که رو دست منصور هست میرن میبینن که همون جایی که ساحل رو زندانی کرده بود یه گربه کشته و مدرکی چیزی پیدا میکنن

چون قبلن برا گربه طعمه گذاشته بود شایدم همون شاهده هم برگرده

بنظر من ک اخرشو گند زدن قاتل باید یکی از بازیگرایی بود ک از اول داستان تو سریال بود بعدم دلیل منصو ...

توی یوتیوب که سرچ میکردم به این برخوردم چون دست نویسنده و کارگردان بسته س . نمیتونن کامل توضیح بدن که روابط منصور با برادرش  بیش از عشق برادری هس .

و ...حیف که دست شون بسته س . اینجوریه که دلیل قتل خیلی واسه ما محکم نیس .

من که میگم از روی همون چنگ گربه که رو دست منصور هست میرن میبینن که همون جایی که ساحل رو زندانی کرده ...

فقط اینجوری میتونن سریع جمعش کنن.

پس تکلیف اون تابلوی نقاشی که روی خونه بهزاد بود و روش  نوشته بود منصور و مژگان ... چی میشه ؟

یا اون دویست و شیش عرق فروش که به مژگان عرق  داد بفروشه . و ماشینش توی کوچه بارونی اولین قرار ساحل و پدرش اومد رد شد ..چی میشه ؟

روانیه. نعیم مسئول مرگ برادرش میدونست بخاطر همین عزیزترین کس نعیم جلوی چشماش ازش گرفت

این همه احتمالات مختلف ما توی ذهنمون پرور ش  دادیم ... پ اونا چی میشه ؟

خیلیا میگفتن بهزاد همون صابره . نمرده و برگشته انتقام بگیر ه  با هویت جعلی

ولی همش حس میکنم یه نفر دیگه هم هست که با مشکات مشکل داره و همدست منصوره

اصن یه جوری فیلم و درست کردن همه مشکوکن ...حتی میگفتن رضا پروانه همون کسیه  که نفوذیه و دشمن نعیم