2777
عنوان

زخم دهانه رحم

281 بازدید | 13 پست

رفتم دکترمعاینه کردگفت زخم دهانه رحم داری من یه هفته مونده به پریودیم خونریزی داشتم قرص دادالان 4روزه دارم میخورم خیلی کمترشده مقدارش درکل روزاندازه یک بندانگشت میاد ورنگش‌ قهوایه ولی هنوزکامل خوب نشدم دکترگفت اگه خوب نشدی پاپ اسمیرمیگیریم حالاسوال من اینه من میتونم امشب رابطه جنسی داشته باشم ضررنداره؟واینکه کسی بوده مشکل منوداشته باشه اینجاوخوب شده باشه خیلی اذیتم 2هفته همش خونریزی دارم واینکه موقع نزدیکی دردندارم وپرده ام ارتجاعیه به خاطرعفونته اینجورشدم فکرکنم

من داشتم

اصلا قرص نداد بهم

دوسال پیش برام فریز کرد

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=285220653]بله من دو دفه فریز کردم[/QUOTE 

خیلی ممنون جواب دادی الان بهتری؟فریزمیگن بایدقبلازایمان کرده باشی ازمن چون سنم کمه حتی تست پاپ اسمیرگفتن اگه خوب نشدی بادارومیگیریم

یه چیزدیگ نگفتین میشه دخول داشت؟

زخم دهانه ربطی به پرده نداره

اگر با دارو خوب نشه مجبوری فریز کنی چون عمیق و کهنه میشه و دوره درمانم طولانی تر میشه

بعضی از پوزیشن ها زخم و بدتر میکنه بنظرم فعلا که به خونریزی افتادی رابطه نداشته باشی بهتره

اینکه میگن مانع بارداری میشه هم درست نیست من چهار بار فریز کردم و بعدش بلافاصله باردار شدم

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
من داشتم اصلا قرص نداد بهم دوسال پیش برام فریز کرد

آهاالان دیگ علائم نداری فریزمیگن درمرحله آخراگه بادارورفع نشده واینکه یه سوال دیگ میشه رابطه جنسی دخول داشت تواین مدت یانه؟اخه دکترچیزی نگفت دراین باره

از دکترت سوال میکردی ولی اگه شوهر بخواد چارهدنیس

فراموش کردم بپرسم

اون نمیخوادمخصوصااگ بدونه ضررداره اینا من خودم میخوام اخه من شوهرموخیلی دیربه دیرمیبینم الان دوهفته رابطه نداریم بااینک پریودنیستم هفته دیگه ام پریودمیشم😓