2777
2789
عنوان

سود بانکی

212 بازدید | 20 پست

سلام خانوما   همسرم تو بانک میخواد پول بزاره تا کمی دستمونو بگیره   تو این گرونی 

کلا پنج نفریم  

بعد من تو اینترنت نگاه کردم یکی میگه حلال  یکی میگه حرامه   دو به شک هستم

بعد من به همسرم گفتم نزار اگه حرام باشه  اونم گفت مجبوریم  خرج خونه خرجه بچه  فقط با کار کاردن و یارانه نمیتونم برسونم

حالا من چیکار کنم  بچه ها اخه   خرجی منم از اون پوله میده  حلاله یا حرام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یه جا سرمایه گذاری کنین

لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین .           بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم و هدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن.                                          شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست .                                                                 ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره .                                                                اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست .                                                ممنونم که وقت گذاشتین .
مثلا کجا  میشه  راهنمایی کنین

اگه اطلاعات کافی دارین 

بورس 

ارز دیجیتال 

لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین .           بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم و هدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن.                                          شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست .                                                                 ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره .                                                                اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست .                                                ممنونم که وقت گذاشتین .
اصلا خودت متوجه شدی چی نوشتی اگه منظورت اینه سود بانکی بگیره خب حلاله دیگه از کجا گفتی حرومه؟فتوای ...

نه خیلی از مرجع تقلید ها میگن حلال  خیلی ها میگن حرومه  چون سود میگیری  ربا حساب میشه ادم وجدانش راضی نمیشه