2777
2789
عنوان

خیلی سخت شده زندگی

335 بازدید | 16 پست

شوهرم هنوز تو کارش معروف نشده 

درآمد نداریم خیلی ماهی ۴ تومن قسط داریم بیمه مونم هست 

همینارم ب زور در میاریم 

چ کنیم شوهرم کارش بگیره درآمدش خیلی خوبه 

چجوری معروف بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار همسرتون چیه ؟البته اگر دوست داشتید بگید 

ولی بالاخره همه اوایل زندگی سختی داشتن . من و همسرم با وجود اینکه خانواده من هم کمک میکردن خیلی طول کشید تا این دوران رو تموم کنیم ولی الان خداروشکر وضعمون خوبه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
کار همسرتون چیه ؟البته اگر دوست داشتید بگید  ولی بالاخره همه اوایل زندگی سختی داشتن . من و همس ...

خخداروشکر عزیزم 🤩 شغل همسر شما چیه؟ 

شما خودتون شاغل هستید؟

ام وی اف کار

باید قیمتها از عرف منطقه پایین تر باشه 

سلیقه به خرج بده 

کارها تمیز باشه 

بگو برا فامیل خودت بزنه همون تبلیغ میشه 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

خودم هر کجای دنیا باشم کابینت هام را به ام دی اف کار خودم میدم 

خیلی دقیق کار انجام میده حتی در خونه های قناص که زاویه داره 

قیمت مناسبه 

چک قبول میکنه((پول ورق را میدم دستمزد میمونه ۳قسط))

تایمی که میده تخلف وعده نمیکنه 

دو روزه هر واحد را نصب میکنه 

در کل اونی هست که میخوام

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
خخداروشکر عزیزم 🤩 شغل همسر شما چیه؟  شما خودتون شاغل هستید؟

من اوایل کار می‌کردم ولی بچه ام خیلی وابسته بود دیگه نرفتم .همسرم مهندس عمران هست و کارش ساخت و ساز . اوایل درسش رو تموم نکرده بود و عضو نظام نبود ولی دیگه الان شرایط خوب شده . 

میخوام بگم که من حتی خیلی بیرون نمی‌رفتم تا کمتر چیزی ببینم و بخوام بخرم .پدرم بهمون پول میداد که من خرج خودم بکنم ولی می‌دادیم برا قسط و اینا و خیلی چیزا که بگم خسته میشد اما گذشت .برای شما هم میگذره عزیزم و ان شاالله خوب میشه درآمدشون.  ام دی اف هم که کار خوب و پردرآمد یه .  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم