2777
2789
عنوان

خیلی مسخرس ؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 18 پست
مرسی 🌸 ولی کار ما از کتاب و اینا گذشته کتاب زیاد میخره ولی کتاب شهدا و زندگی بعد از مرگ و اینجور چ ...

مشاوره نمیاد؟

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
مرسی 🌸 ولی کار ما از کتاب و اینا گذشته کتاب زیاد میخره ولی کتاب شهدا و زندگی بعد از مرگ و اینجور چ ...

ببین یه کاری میگم امتحان کن 

حدیث در مورد ارتباط با همسر و ... زیاد داریم 

روایت هم داریم 

پیدا کن بفرست بهش 😜

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خب در نهایت رسیدیم به اینجایی که الان هستیم و قرار شده کاری به کار هم نداشته باشیم. که الان سخن ...

عزیزم بخدا ناشکری نکن.. حالا اگر اونور بوم افتاده بود بدتر نبود.... فقط بشین حرفات رو رک.و راست بهش بگو ، بگو که عشقذو محبت و فانتزی های زندگی هم سرجاش باشه... تا محبت بینمون همیشه باعث رشد هردومون بشه... 

من قبل ازدواج مثل اقای تو بودم بعد ازدواج دارم به فنا میرم دلم برای اون روزام تنگ شده، صبرم بیشتر بود، دلم پاکتر بود، دیدم مثبت تر....

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی