2777
2789
عنوان

مدل مانتو

189 بازدید | 14 پست

بچه ها نظرتون رو راجب این مدل میگید الان میذارم بنظرتون بچه گونه نیست؟

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

🚶‍♀️🕳

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴۰۶-۲۱۵۱۲۹_instagram_wd54.jpg

خوشگله بچگونه هم نیست ،شیکه 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
بنظرتون خوبه مدلش؟

میدونی یجور انگار قدیمیه و بعد زیاد شیک نیست .اینجور مدلارو من بیشتر می‌پسندم حالا باز سلیقه خودته

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
میدونی یجور انگار قدیمیه و بعد زیاد شیک نیست .اینجور مدلارو من بیشتر می‌پسندم حالا باز سلیقه خودته

اخه برای دانشگاه میخوام فقط هم بلند میتونم بپوشم چون یکم لاغرم مانتوهای جلو بسته هم زیاد بهم نمیاد خیلی انتخاب سخته😂

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

به نظرم برای دانشگاه تک رنگ خیلی مناسب تره. 

همین مدل رنگ مشکی ساده میخوام بدوزم خوبه؟

همین مدل رنگ مشکی ساده میخوام بدوزم خوبه؟

من خودم چین دار رو واسه دانشگاه دوست ندارم. ولی سلیقه ای هست. میتونی تک رنگ بدوزی. ولی به نظرم اگه ترکیب سورمه ای تیره با مشکی. یا نوک مدادی با مشکی باشه هم خیلی یونیک و شیک میشه. 

من خودم چین دار رو واسه دانشگاه دوست ندارم. ولی سلیقه ای هست. میتونی تک رنگ بدوزی. ولی به نظرم اگه ت ...

کلن برش عمودی لاغر تر نشون میده و برش افقی برعکس. بر این اساس میتونی یه طرح مناسب انتخاب بکنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز