2777
2789
عنوان

چای ماچا

13925 بازدید | 9 پست

خانوما کسی از چای ماچا واسه لاغری یا از بین بردن اشتها استفاده کرده؟

نتیجه گرفتین؟

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

چیه دیگه این 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

چیه دیگه این 

ی چای ژاپنیه من پارسال تو پیج های عربی دیدم ازش میفروشن و کامنت گذاشته بودن ک واسه لاغری نتیجه گرفتن ازش و چند روز پیش تو دی*جی کال*ا دیدم محصولش هست ک متاسفانه خیلیا دیس لایک کردن ک اصل نیس حالا میخوام ببینم کسی نتیجه گرفته ازش ک اصلشو تهیه کنم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فقط رژیم درست بگیر در کنار ورزش  با این جور چیزا لاغر نمیشی من یه مدت چای سبز میخوردم اص ...

چای سبزو مامانم امتحان کرد جواب داد واسش چربی سوزی میکنه تو فکر رژیمم و ورزش وقتشو ندارم و نزدیکم باشگاه نیس ک برم

چای سبزو مامانم امتحان کرد جواب داد واسش چربی سوزی میکنه تو فکر رژیمم و ورزش وقتشو ندارم و نزدیکم با ...

من تو ماه رمَون بدون سحری روزه میگیرم 

فقط افطار تا سحر میوه و سبزیجات میخورم

من تو ماه رمَون بدون سحری روزه میگیرم  فقط افطار تا سحر میوه و سبزیجات میخورم

امسال دانشگاه میرم از صبح تا ۳ ظهر کلاس دارم کار خونه انجام میدم خیلی خسته میشم و وقتی خستم موقع افطار بدون هوش و حواس غذا میخورم ی جوری ک ب خفگی برسم دست میکشم نمیدونم چکار کنم

امسال دانشگاه میرم از صبح تا ۳ ظهر کلاس دارم کار خونه انجام میدم خیلی خسته میشم و وقتی خستم موقع افط ...

ببین افطار کم بخور بعدش بخور 

سعی کن شیرینی جات نخوری 

چربی غذاتو هم به صفر برسون ، ترشی و سالاد و اینا هم نخور که اشتها تو بیشتر میکنه 

سعی کن با میوه بیشتر خودتو سیر کنی

ببین افطار کم بخور بعدش بخور  سعی کن شیرینی جات نخوری  چربی غذاتو هم به صفر برسون ، ترشی ...

امتحان میکنم

هوووف کی ماه رمضون تموم میشه هم چاق شدم هم هلاک شدم از بدو بدو 😩

matcha has been shown to improve your metabolism and burn fat. That means that it tackles the issue of weight from both sides, giving you a natural boost in your fight against unwanted pounds, naturally encouraging higher energy levels, while also triggering that hard-to-access fat metabolism.

نشان داده شده است که ماچا متابولیسم شما را بهبود می بخشد و چربی می سوزاند . این بدان معناست که با مشکل وزن از هر دو طرف مقابله می کند، به شما یک تقویت طبیعی در مبارزه با پوندهای ناخواسته می دهد، به طور طبیعی سطوح انرژی بالاتر را تشویق می کند، در حالی که متابولیسم چربی را که به سختی قابل دسترسی است، تحریک می کند.

حتما از جای معتبر هم خرید کنید من خودم از وبسایت گانودرم میگیرم: ganoderm.ir