2777
2789
عنوان

دور شدم ازش

308 بازدید | 23 پست

مطمئن باشید هرچقدر گناه کنید ازخدا بیشتر دور میشیداینو کسی که خودش تجربه داشته میگه ،یه مدت گناه میکردم غییبت میکردم دروغ میگفتم(عادت به این کارها نداشتم)فکرمیکردم چون همه انجام میدن,انجام دادنش زشت نیست، خیلییییییییییی ازش دور شدم اونقدر که حس میکنم منی که اعتقادم وحشتناک قوی بود دیگ مثل قبل نمی‌شناسمش الان کلی گریه کردم امیدوارم خدامنو ببخش ودوباره اجازه بده نورش توقلبم بیاد مثل قبل

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هیچ اعتقادی برام نمونده اینو کاملا جدی میگم دست خودم نیست

منم اینجوری شده بودم تاخداروشکر شب های قدر واین چندروز مناجات تاحدودی منو به خدا دوباره نزدیک کرد

تادیر نشده دوست عزیز تمام تلاشت رو بکن حتی شده به زور نماز بخون،بعدیه مدت عشق خدا میاد تو وجودت ناخداگاه عاشقش میشی،حس خوبیه عاشق خدا شدن🥺♥️

منم اینجوری شده بودم تاخداروشکر شب های قدر واین چندروز مناجات تاحدودی منو به خدا دوباره نزدیک کرد ...

شب های قدر هیچ کاری انجام ندادم

هیچی .

کاملا درگیر زندگی خودم شدم

درگیر کار و مشکلاتم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

ان الله یحب التوّابین

خداوند توبه کنندگان را دوست دارد.

همینکه برگشتی عالیه.

اما کلا عزیزم خوبه این رو بدونیم که طبق روایات سفارش شده برای حفظ دین ،کسب علم کنید.

علوم معرفتی و اعتقادی از زبان یک استاد خوب واقعا اثر گزاره.

من خودم ،درسهای استاد شجاعی در ابتدا خیلی خیلی کمکم کرد.

این لینک کانالشون در تلگرام و ایتاست.اگه دوست داشتی.

@ostad_shojae

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

شب های قدر هیچ کاری انجام ندادم هیچی . کاملا درگیر زندگی خودم شدم درگیر کار و مشکلاتم

هیچی  نمیتونه مانع این بشه که نتونی ۱ساعت باخدا راز و نیاز کنی،عزیزم فردا آخرین فرصته

هیچی  نمیتونه مانع این بشه که نتونی ۱ساعت باخدا راز و نیاز کنی،عزیزم فردا آخرین فرصته

😔

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
منم اینجوری شده بودم تاخداروشکر شب های قدر واین چندروز مناجات تاحدودی منو به خدا دوباره نزدیک کرد ...

خواهش میکنم واسه منم دعا کن

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺