2821
2789
عنوان

شب قدر

109 بازدید | 8 پست

ببخشید من زیاد از این شب قدر چیزی نمیدونم چجوریه اخه میگن تو شب قدر هر ارزوی بکنی براورده میشه من یه ارزو خیلی بزرگ دارم میخوام فردا شب از خدا ارزومو بخوام ولی زیاد از این شب نمیدونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خودت سختی نده هیچ آرزویی برآورده نمیشه. اگه دعا کنی و  ازش بخوای که نه تنها برآورده نمیشه بدترش هم می‌کنه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

کی‌گفته همه آرزوهابرآورده میشن؟؟؟؟شب قدرشبی هست که قرآن نازل شده بین این سه شب ابهاماتی هست که معلوم نیست دقیقاکدوم شب شب قدره فرشته ها و روح به اذن خدابه زمین میان وتقدیروسرنوشت یکسال روبرامون مقدرمیکنن ماهم دعامیکنیم خدابهترین اتفاقات روبرامون رقم بزنه وبه آرزوهامون اگه به صلاحمونه برسیم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

ببین گلی امیدوارم به آرزوت برسی و غرق در خوشبختی باشی خب ! من یه اشنایی داشتم خانواده اش اجازه ندادن با خواستگارش ازدواج کنه اون آقا هم بالاخره رفت و زن گرفت زنش مث فرشته ها بود شیک زیبا باکلاس عاااالی ، بعد از حدود ۱۰ سال اون آقا زنش رو طلاق داد و با یکی دیگه ازدواج کرد ، تازه صحبت از ازدواج بعدی هم میکنه ، یه وقتایی که یه کاری جلو نمیره شاید بنفع خودته ، شاید خیرت تو اینه ،

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز