2777
2789
عنوان

بیاین تروخدا

136 بازدید | 43 پست

بچه ها یه پسره خیلی رو مخم میرفت یهو قاطی کردم از دستش بلاکش کردم ، بعد چند دقیقه رفتم کل پیامامونو حذف دو طرفه زدم بعد واسه اینکه کلا ردی ازش نمونه رفتم انبلاکش کردم که شمارش توی بلاک شده ها نمونه بعد توی مخاطبینممم شمارشو پاک کردم ، الان یهو متوجه شده که انبلاکش کردم پیام داده اا انبلاکم کردی؟؟واقعا قصدم همون بود اکانتشو کلا دیگع نداشته باشم از اونجام پاکش کردم ، حالا چی بهش بگم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نگو .انگار وجود نداره.بهترین راه حل.

اخه ابروم میره فک کنه انبلاکش کردم که باز بهم پیام بده  اخه طرف ی چیز خیلی بد بهم گفت حرف جنسی بود انقدر عصبی شدم گفتم که هییچ ردی از این بی خونواده تو گوشیم نمونه ، الان نگه خوشش اومده از حرفم انبلاک کرده ، فکر اینجاشو نکرده بودم ، فک نمیکردم متوجه بشه   

همه ی اینکارارو کردی ،الان لنگ جواب دادن بهش باشی؟!خب معلومه هیچی نگو جوابشم نده 

توضیح ندم دلیلمو بعد بلاکش کنم خیلی عصبی شدم پیامشو دیدم الان فک میکنه کشته مردشم بیشعور عوضی فقط چون نمیخاستم از رو کنجکاوی پروفایلشو چک کنم گفتم بزار تو بلاک لیستمم نباشه هوس کنم عکس جدیدشو ببینم خاک برسرم  

به ذهنم نرسید همین کارو میکنم

عه خوبی عزیزم😁❤

خوشم میاد خفاش شبیم🤣🤣🤣

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
2827
2791
2779
2792