2777
2789
عنوان

دلم گرفته

196 بازدید | 22 پست

سلام به همگی،امشب خیلی دلم گرفته بود ،دوست داشتم یه جایی رو داشته باشم که حرفامو توش بزنم و اتفاقاتی که برام میفته رو توش بنویسم،فکرکردم اینجوری شاید خالی شم.به نظر من همه ی آدمها تنهان حتی اگه آدمهای زیادی دورشون باشن و حتی همه هم دوسمون داشته باشن و بخوان درکمون کنن ولی بازتنهاییم،هرکسی این تنهایی رو بیشتر بپذیره کمتر دق میکنه.

منم ناراحتم

کلا این ساعت دلم می‌گیره همیشه قبلنا بهم آرامش می داد :(

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خواهردارم مامان دارم الحمدلله 

همسرمم عاشقشم 

اما وقت ناراحتیم احساس تنهایی میکنم تاحالا درددل نکردم با کسی ولی وقتی ناراحتم میرم زیارت یا سجده میکنم گریه میکنم سر حانمازم میخوابم میگم خدا بغلم کن ارومم کن

من تازه وارد نی نی سایت شدم نمیدونم گزارش زدن یعنی چی؟

سه نقطه ⁝ اینطوری هست بالا نوشته گذارش بعد علت و ایناشم بزن رد کن بره خدا خیرت بده صلوات هم فرستادم واست

برای حاجتم یه صلوات بفرست عزیزکم❤🫂 ................صبحی نیست این شب تار را همه وعده بوده است.‌‌‌‌
عزیزم من خواهردارم مامان دارم الحمدلله  همسرمم عاشقشم  اما وقت ناراحتیم احساس تنهایی میک ...

چقدرزیبا،من خواهر ندارم ،ولی خب خداروشکر مادر و پدر دارم،وهمچنین یه همسرمهربون،میدونی درکل آدمها هرچقدرم دردشون مشترک باشه بنظرم نمیتونن کاملا همدیگه رو درک کنن،چون میزان تحمل افراد در مقابل درد و همچنین برداشتشون ازاون دردمتفاوته