سلام به همگی،امشب خیلی دلم گرفته بود ،دوست داشتم یه جایی رو داشته باشم که حرفامو توش بزنم و اتفاقاتی که برام میفته رو توش بنویسم،فکرکردم اینجوری شاید خالی شم.به نظر من همه ی آدمها تنهان حتی اگه آدمهای زیادی دورشون باشن و حتی همه هم دوسمون داشته باشن و بخوان درکمون کنن ولی بازتنهاییم،هرکسی این تنهایی رو بیشتر بپذیره کمتر دق میکنه.
کلا این ساعت دلم میگیره همیشه قبلنا بهم آرامش می داد :(
میشه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️🩹آلیس مونرو راجع به دورهی افسردگیش اینطور نوشته که:« آنچه از دستم بر میآمد با آنچه دلم میخواست انجام دهم منافات داشت...! »شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم میتونه تجربه کنه!
اما وقت ناراحتیم احساس تنهایی میکنم تاحالا درددل نکردم با کسی ولی وقتی ناراحتم میرم زیارت یا سجده میکنم گریه میکنم سر حانمازم میخوابم میگم خدا بغلم کن ارومم کن
عزیزم من خواهردارم مامان دارم الحمدلله همسرمم عاشقشم اما وقت ناراحتیم احساس تنهایی میک ...
چقدرزیبا،من خواهر ندارم ،ولی خب خداروشکر مادر و پدر دارم،وهمچنین یه همسرمهربون،میدونی درکل آدمها هرچقدرم دردشون مشترک باشه بنظرم نمیتونن کاملا همدیگه رو درک کنن،چون میزان تحمل افراد در مقابل درد و همچنین برداشتشون ازاون دردمتفاوته