قطعدسترسی مدیر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 1361 عنوان معرفی فیلم | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست بچه ها یه فیلمی که باهاش خیلی احساساتی شدین بگید اونی که اشکتون درآورده 1402/01/24 | 03:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قطعدسترسی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 1361 کجاش اعصاب خوردی بود🤐🤐 برای پوست شیر اونجا که مادر ساحل دخترشو دید و صدا کرد تا اونجا ک با تیر زد ... من ندیدم واقعیتش ایرانی زیاد نمی بینم همین که اسم داعش اومد فهمیدم نباید ببینم پوست شیر هم ندیدم فیلمی که صحنه های خشن دلخراش داره نمی بینم کلا
آتیش_پاره_هستم عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 3762 مرسی هزیزم خواهش گلم زیاد اشک آور نیست ها ولی خب یه ذره به خاطر دختر نقش اول فیلم یه جاهاییش ناراحت کننده ستولی از اون فیلم ها بود که با خونواده خیلی بیدار وایمیستادیم چند قسمتو با هم ببینیم
atiپرسپولیسه عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 4387 من ندیدم واقعیتش ایرانی زیاد نمی بینم همین که اسم داعش اومد فهمیدم نباید ببینم پوست شی ... خب ادم با صحنه های طنز ک گریه نمیکنه با صحنه های دلخراش گریه میکنه...شهرزادم باهاش گریه کردم🤐 لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH
قطعدسترسی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 1361 خواهش گلم زیاد اشک آور نیست ها ولی خب یه ذره به خاطر دختر نقش اول فیلم یه جاهاییش ناراحت کنند ... بازم مرسی
قطعدسترسی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 1361 خب ادم با صحنه های طنز ک گریه نمیکنه با صحنه های دلخراش گریه میکنه...شهرزادم باهاش گریه کردم🤐 من خوب توضیح ندادم منظورم درام بود دلخراش هم بکش بکش منظورمه حال روحیم خوب نیست نباید حتی این فیلم گریه دار ببینم اما امشب دلم گرفته بود چند وقته نمی تونم گریه کنم دلم گریه از ته دل می خاد واسه همین دنبال فیلم گریه دارم
m_farno عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 38 با فهرست شیندلر گریم گرفت البته فیلمش خشونت داره. بنجامین باتن رو هم دوست داشتم این یکی موضوعش هم جالبه.
قطعدسترسی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 1361 با فهرست شیندلر گریم گرفت البته فیلمش خشونت داره. بنجامین باتن رو هم دوست داشتم این یکی موضوعش هم جا ... هر دو خیلی قشنگن مرسی عزیزم
دایناسور_صورتی عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 16764 امشب چند نفر فیلم موقعیت مهدی ، رو پیشنهاد دادن خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)
قطعدسترسی مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 1361 خاطرات یک خونآشام اون موقع که پخش می شد خواهرم می دید من ترسو هستم باورت میشه یه قسمت دیدم نخوابیدم مرسی از پیشنهادت