2777
2789
عنوان

اسیر شدم ⁦ತ_ತ⁩

119 بازدید | 7 پست

بچه ها من نامزدم حس میکنم دیوونست هرجا میخوام برم تنها برم نمیزاره سرکار یا جایی میگه عروسی کردیم دیگه سرکار نرو دوس ندارم از من دور باشی باید کنارم باشی یا با دوستام میخوام برم میگه من بخاطر تو با دوستام بیرون نمیرم تو هم نرو همش تو گوشت میخونن رفته بودیم مسافرت دمپایی تو ماشین بود گفتم من همینجا میمونم برو دمپاییارو بیار گفت من اینجا ولت کنم برم دمپایی بیارم . اصن نمیزارع از کنارش جُم بخورم هیچ کار اشتباهی هم انجام ندادم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس از دست دادن داره؟  آدم نزدیکی رو تو زندگیش از دست داده؟ حالا به هر نحوی مرگ یا بهم خوردن ر ...

ن ادم نزدیکی از دست نداده . کلا زیاد از گذشتش نمیگه هرچیزی که به خودمون دوتا مربوط باشه میگه . حس میکنم شکاکه ولی مثلا میخواد یه جوری رفتار کنه که فکر نکنم شکاکه 

ن ادم نزدیکی از دست نداده . کلا زیاد از گذشتش نمیگه هرچیزی که به خودمون دوتا مربوط باشه میگه . حس می ...

تا رابطتون جدی تر از این نشده از سلامت روانش مطمئن شو چون با این وضع زندگی رو جهنم میکنه برات.

به حرف یه روانشناسم اکتفا نکن از چند تا مشاور نظرخواهی کن که خیالت تخت بشه.