2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه؟

678 بازدید | 19 پست

ما تازه ازدواج کردیم درآمد ماهیانه اش 9 ملیونه 

4 ملیون قسط داریم، برای خونه هیجی کم نمیذاره همیشه همه چی داریم، برای خریدای عروسیمونم 200 ملیون کارت داد دستم گفت خودت با طلا و خرید هرجوری دوس داری خرج کن فقط دیگه درمورد خرید و طلا از من چیزی نخواه

تولد برام میگیره کادو می‌خره روز زن و ولنتاین فراموشش نمیشه هرچند کوچیک ولی می‌خره دکتر بخوام برم هرچقدر بخوام میده

اما تو کارتم اصلا پول نمیریزه برای خودم بهشم میگم میگه این روزا میگذره می‌افتیم توی سربالایی هرچی بخوای بهت میدم عیدم برام فقط یه مانتو خرید چون پول نداشت دیگه عیدی هم نداد گفت شرمنده ندارم 

منو شام بیرون نمیبره و اصلا ازم نمیپریه تو چی احتیاج داری پول بدم بخری

بنظرتون میشه بهش گفت خسیس؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم بلد نیس

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

نه عزيزم کجا خسیسه بنده خدا تو فشاره  اتفاقا مرد خوبیه

چرا هیچوقت ازم نمیپرسه نمیپرسه چیزی کم و کسری نداری؟ 

یا وقتی عید میشه چرا به فکر همه چی هست جز خریدای من؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

خسیس کسیه که داره و خرج نمیکنه اگر بیش از حد توانش ازش انتظار داری و واقعا نمیتونه نه خسیس نیست و با این چیزایی که گفتی و درامدی که داره به نظر من نیست انشاالله زود اوضاع احوال درست میشه و برات راحتتر خرج میکنه البته شما خودت هم اگر میتونی مشغول به کار شو که یه سری از مخارجت رو خودت برطرف کنی و کمک کنی زودتر زندگیتون سر و سامون بگیره

خوشبخت باشی عزیزم ❤️

به نظرم بلد نیس

آره اتفاقا همینطوره یه چیزاییو واقعا بلد نیست مثلا همین مناسبت چندبار من خریدم اینم یاد گرفت

عزیزم  به کسی که یه تومنم خرج زنش نمیکنه برای خونه باید هزار بار بهش بگی بره یچی بخره برای هرچی باید هزار بار التماسش کنی اون میشه خسیس لین بد بخت که هیچی کم نمیزاره تو این دورو زمونه زندگی مگه با پنج تومن میچرخه بازم برات گم نمیزاره ناشکری نکن قدرشم بدون خسیس ندیدی نمیدونی چه سمیه شوهرت کاملا مسئولیت پذیری 

اره خیلیییی،خسیس یه کلمشه😂😂😂بی خیال دختر،با حقوق۹تومن چه توقعی داری دیگه،هرموقع داره خرج میکنه دی ...

ببین مثلا 1700 تو کارتش بود من گفتم برم شومیز بخرم گفت 300_400بیشتر نشه درحالیکه من اولین بار بود یه درخواستی داشتم چرا نگفت برو بخر هرچقدر شد میریزم؟ 

ببین مثلا 1700 تو کارتش بود من گفتم برم شومیز بخرم گفت 300_400بیشتر نشه درحالیکه من اولین بار بود یه ...

تو خواب 

برای چی باید بگه برو بخر هرچقدر شد میریزم مدارا کن بزار وضعتون بهنر بشه نگارش تو فشار واقعا مردای مسئولیت پذیر کم پیدا میشن و واقعا هم اکثرا تو فشارن