اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
تا حالا تونستی بازم میتونی فردا ی روز جدید و تو با ی توان جدید بیدار میشی همینجوری ک تا حالا گذشته مطمئن باش بازم میگذره
ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع