2777
2789

این کارا تو این زمونه با این بچها سخت شده مثل قبلا نیست ک بسازن خوششون بیاد صدتا ملاک دارن ادم حیرون میشه بگه نگه همچی عجیب شدع

برای خونه دار شدنم یه صلوات میفرستین؟💐هر حاجتی دارید برسید بهش الهی..دعا در حق هم میگیره هیچ کس از زبان دیگری گناه نکرده🍃 التماس دعا🤲🌱یا علی ابن ابیطالب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلی جون من خودمو در حدی نمیبینم که بگم حق وناس یانه ولی خب دیگه شاید یه کم دختره دلش بشکنه دیگه اما خدای اونم بزرگه حتما خیری توش بوده ولی من خودم زخم خرده همین دلسوزیام آدم خودشو بکشه کنار از این کارا خیلی راحت تره 

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

این کارا تو این زمونه با این بچها سخت شده مثل قبلا نیست ک بسازن خوششون بیاد صدتا ملاک دارن ادم حیرون ...

فقط میخوام بدونم اون خانم واسطه کارش بد بوده یا نه

اخلاقی بوده یانه

ببین گلی جون من خودمو در حدی نمیبینم که بگم حق وناس یانه ولی خب دیگه شاید یه کم دختره دلش بشکنه دیگه ...

ما خانواده دختریم

میخواستم ببینم از نطر بقیه کار اونا چطور بوده

فقط میخوام بدونم اون خانم واسطه کارش بد بوده یا نه اخلاقی بوده یانه

تو این دوره زمونه که طلاقا مثل آب خوردن شده بهتره که آدم خودشو قاطی این کارا نکنه الان که خوبه بابا ناراحت نباش فکر کن مثلا وصلت صورت میگرفت و پسره پشیمون میشد اون موقع کلا دور از جونت نفرین بود پشت سرت تاآخر عمر

فقط میخوام بدونم اون خانم واسطه کارش بد بوده یا نه اخلاقی بوده یانه

حتما قصدش خیر بوده از ملاکای پسره ک خبر نداشته 

برای خونه دار شدنم یه صلوات میفرستین؟💐هر حاجتی دارید برسید بهش الهی..دعا در حق هم میگیره هیچ کس از زبان دیگری گناه نکرده🍃 التماس دعا🤲🌱یا علی ابن ابیطالب
ما خانواده دختریم میخواستم ببینم از نطر بقیه کار اونا چطور بوده

آهان خب نه دیگه گلی جون اشکال نداره شما به بزرگیتون بگذرید قسمت نبوده اتفاقا باید خداروشکر کنید که درهمون جلسه اول پشیمون شده فکر کن وصلت صورت میگرفت اونوقت پسره میگفت پشیمونم اون دختر داغون میشد حتما خیری توش بوده من تجربه داشتم که بهت بگم حیرت میکنی

درمورد اون خانم واسطه هم باید بگم که بنده خدا اومده مثلا کار خیر انجام بده به قول دوستمون از ملاکای پسره که خبر نداشته شما ببخش وبه روی خودتونم نیاری خیلی شیکتره عزیزم